avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Oana Muscalu

Activitate Oana Muscalu

Buna seara! As dori sa stiu daca semnarea contractului educational este obligatorie si ce se intampla daca nu semnez. Doamna director mi-a spus ca semnarea este obligatorie in caz contrar sa fac o cerere de mana precum ca refuz semnarea si cu acea cerere dansa va merge la politie pentru a fi ulterior amendata. Multumesc mult!
Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni din 12 aferente datei nasterii copilului ? Eu am 9 luni lucrate in anglia si 3 luni lucrate in romania , iar pana la nasterea copilului mai sunt 3 luni fara venit . Se vor calcula 6 luni de anglia + 3 din romania + 3 fara venit ..Sau doar anglia 9 + romania 3 ?? Multumesc
Buna ziua. Ma numesc Muscalu. Urmeaza sa depun actele pentru indemnizatie si eu am lucrat in Anglia. Pentru dosar mi s.a spus sa traduc si sa legalizez contractul si fluturasii. As vrea sa stiu daca se traduc si fluturasii sau nu. Multumesc
Buna seara. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca am lucrat 12 luni in Anglia si voi lucra in tara 6 luni pana se naste copilul. Intre perioada lucrata in Anglia si cea din Romania ar fi o pauza de o luna