avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! As dori sa stiu daca semnarea contractului ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! As dori sa stiu daca semnarea contractului educational ...

Buna seara! As dori sa stiu daca semnarea contractului educational este obligatorie si ce se intampla daca nu semnez. Doamna director mi-a spus ca semnarea este obligatorie in caz contrar sa fac o cerere de mana precum ca refuz semnarea si cu acea cerere dansa va merge la politie pentru a fi ulterior amendata. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: serbaniulian , utilizator 19:26, 18 Septembrie 2024
Despre contractul educațional
[ link extern ] /
Buna ziua

Da, semnarea este obligatorie.

Din varii motive bantuie pe retele sociale tot felul de teorii ale conspiratiei, care mai de care mai dubioase. Au renuntat la 5G si microcipuri si acum s-au legat de acest contract.

Contractul contine clauze de bun simt, pe care oricum ca parinte trebuie sa le respectati. Cum ar fi sa va asigurati ca elevul are o tinuta decenta, sa va asigurati ca merge la ore, ca participati la sedintele cu parintii etc etc...

Tot aveti access la internet. Cautati contractul si cititi-l. De asemenea cititi si versiunea pe care o veti primi de la scoala daca nu aveti incredere in resursele de pe internet. O sa vedeti ca nu e nimic dubios sau malefic.

Da, contractul este de bun simt pana la punctul Xi Alte clauze

Aici pot inserate ulterior orice doresc bineînțeles conform prevederilor legale.

Mie personal punctul XI ma deranjează.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Da, semnarea este obligatorie.

Din varii motive bantuie pe retele sociale tot felul de teorii ale conspiratiei, care mai de care mai dubioase. Au renuntat la 5G si microcipuri si acum s-au legat de acest contract.

Contractul contine clauze de bun simt, pe care oricum ca parinte trebuie sa le respectati. Cum ar fi sa va asigurati ca elevul are o tinuta decenta, sa va asigurati ca merge la ore, ca participati la sedintele cu parintii etc etc...

Tot aveti access la internet. Cautati contractul si cititi-l. De asemenea cititi si versiunea pe care o veti primi de la scoala daca nu aveti incredere in resursele de pe internet. O sa vedeti ca nu e nimic dubios sau malefic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, ... daisy_florin daisy_florin Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, mai ales ca te obliga, daca nu, primesti amenda. Are si multe articole dubioase, poate ati ... (vezi toată discuția)
Contract educational- neclaritati serbaniulian serbaniulian Bună ziua, Am.un mare respect pt comunitatea Avocatnet si consider ca aici sunt oameni specializați si in masura sa răspundă la unele neclarități, de ... (vezi toată discuția)