avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. As vrea sa stiu daca pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie ...

Buna seara. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca am lucrat 12 luni in Anglia si voi lucra in tara 6 luni pana se naste copilul. Intre perioada lucrata in Anglia si cea din Romania ar fi o pauza de o luna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 22 Decembrie 2020
In acest caz, veti beneficia de indemnizatie in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Emese01 Emese01 Buna ziua,in cazul in care am lucrat 3 luni in Anglia cu contract de munca iar dupa m-am angajat in Romania,am 12 luni lucrate,beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil job in strainatate Iandreeam Iandreeam Buna ziua! Exista urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un raspuns, va rog! Am lucrat in UK pentru o perioada de aproximativ 5 ani (pana in martie 2022 ... (vezi toată discuția)