avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate RAndrei12

Activitate RAndrei12

Bună seara,

Mă aflu într-o situație în care nu știu cum aș putea să procedez și aș avea nevoie de îndrumare.
Activez în domeniul construcțiilor și am fost declarat ca personal cheie al unor investiții publice.
În perioada în care am fost angajat, societatea a eliberat diverse documente despre care nu aveam cunoștință, ce figurau a fi fost întocmite de către mine.
Ulterior demisiei, au fost predate în continuare documente în care eu figuram a face parte din colectivul de elaborare.
Deși am încetat colaborarea, societatea încă îmi folosește diplomele și recomandările în vederea participării la licitații.
Eu nu sunt de acord cu acest lucru și nu aș vrea sa figurez pe documente despre care nu am habar.
Există vreo modalitate prin care se pot împiedica aceste aspecte, cât și recurența în viitor a acestora?
Vă mulțumesc anticipat!
Bună seara,
Scriu acest mesaj deoarece consider că tocmai am fost victima unui abuz în serviciu. În această seara am fost amendat după ce am traversat strada pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului.
În timpul traversării, am fost somat de către un agent să mă opresc pe scuarul ce desparte cele două sensuri de mers. Acolo am fost legitimat iar, la scurt timp, am fost înștiințat că voi primi amenda acasă, fără să îmi fie comunicată contravenția pe care tocmai ce am săvârșit-o.
Ce pot face în această situație?
Vă mulțumesc anticipat!
Am primit ceva mai mulți bani la momentul transferului dar, din grabă, nu am stat să renumăr suma respectivă. Problema este că nu am fost contactat oficial din partea băncii pentru a fi înștiințat de greșeala apărută sau de posibile metode de rezolvare a acesteia. Am fost contactat de o altă persoana, ce nu este din cadrul băncii, ce a dorit să îi înapoiez întreaga sumă, nu doar diferența, apelând la expresii de genul "ai grijă că știu unde te găsesc".
Eu nu am "fugit" cu bani mai mulți și nu am fost contactat de către o persoană din cadrul băncii care să-mi ceară să înapoiez diferența de sumă, așa cum ați sugerat și dumneavoastră.
Am fost hărțuit și amenințat de alte persoane, din afara mediului bancar, care îmi cunosc infromațiile personale (nr de tel., nume complet, adresă etc.)
Discuțiile nu au fost oficiale cu un reprezentant al băncii. Restituirea banilor nu ar avea loc într-un cadru organizat, la sediul băncii sau alt loc, ci la vreun colț de stradă sau în vreo parcare.
Bună ziua,

Scriu acest mesaj deoarece am întâmpinat o problemă și nu știu ce este de făcut.
Acum ceva timp am fost victima unei "greșeli procedurale" ale unei bănci. Am fost să ridic banii primiți printr-un serviciu de transfer de la o bancă iar, la ghișeu, s-a produs o eroare: au fost încurcate tranzacțiile, astfel eu am finalizat transferul altei persoane, primind suma de bani aferentă.
La câteva zile după această întâmplare, am fost contactat telefonic de către o persoană care susținea că i-am luat banii, abordând un limbaj mai puțin decât decent. Cred că respectivul a primit numărul de telefon de la operatoarea băncii, fapt ce contravine Regulamentului Protecției Datelor cu Caracter Personal.
Ulterior, am tot fost cătutat de diverse persoane referitor la acea întâmplare, punctul culminant fiind atunci când am fost anunțat că "s-a înaintat dosarul".
În acest moment sunt hărțuit de aceste persoane iar eu nu mă consider vinovat pentru greșeala altcuiva.
Aș dori să știu unde se încadrează "infracțiunea" pe care am comis-o și cum aș putea proceda pentru a încheia această situație odată pentru totdeauna.

Vă mulțumesc anticipat