CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Asa e,m am înșelat eu după 21 de ani de avocatură,sute de clienti si mii de răspunsuri pe forum.Aveti sanse suta la suta ,o sa se cutremure magistrații datorita criticilor aduse hotărârii pronunțate la fond.Nu va urez succes pt ca se pare ca nu e nevoie..
Va respect acesti 21ani experienta, insa sarcasmul va scade din profesionalism. De unde stiti la ce anume m-am referit zicand ca va grabiti sa trageti concluzii? Poate m-am referit la faptul ca ma vedeti total in ceata? Daca as fi avut 21 ani de experienta juridica, as fi mai atent la astfel de afirmatii.
____
Nu, nu astept ca magistratii sa se cutremure de la criticile aduse, insa stiu ca nu ma opresc la hotararea luata in Fond, si nici la una de la Apel, si nici la una de la Recurs in cazul cand vad ca niciunul dintre magistrati nu e atent la probele aduse spre revizuire, unde paratul poate fi prins clar cu minciuna. Cei din Fond deja au incercat sa inchida cazul prin "neprezentare", desi judecarea s-a cerut din start in lipsa. Nu ma mir ca magistratii in unele situatii pot fi orbi si pot omite detalii. Nu ma mir nici de competenta discutabila a avocatului paratului care formuleaza o intimpinare in care isi contrazice afirmatiile sale in diferite paragrafe ale acesteia. Uneori, nici 50 de ani de experienta nu te ajuta.
____
E prima data cand merg la apel, motiv pentru care caut anumite raspunsuri/pareri in diferite surse, insa nu e prima mea experienta juridica.