Am castigat procesul civil impotriva angajatorului (contestatie decizie concediere). Acesta acum e obligat catre plata salariilor pe o perioada de peste 1 an.
Suma este una bunicica, astfel incat angajatorul chiar a incercat procedura de dizolvare voluntara in ultimele luni ale procesului (simtindu-se in pericol, banuiesc eu). Incercarea a esuat.
Dupa publicarea hotararii, am cerut in scris angajatorului sa-mi plateasca salariul in termen de 15 zile (art.166). A trecut deja peste 1 luna de atunci si nimic nu s-a intamplat.
___
Am depus o sesizare la ITM (incalcarea art.166), am depus o plangere la parchet (incalcarea art.287 penal). Inca nu stiu ce se va intimpla cu astea.
___
Presupun ca parata asteapta sa fie declarata insolventa, nu pot explica altfel 'tacerea completa' a acesteia. Banuiesc ca au si gatit totul astfel incat nici lichidarea sa nu ma ajute si aceasta sa le fie lor binevenita. Nu vreau sa le stimulez eu personal insolventa, din acest motiv evit declansarea executarii silite.
Asociatul unic al societatii nu e cetatean roman, va scapa basma curata parasind Romania.
___
Imi poate da cineva un sfat va rog ce as putea face pentru a-mi putea recupera salariile la maxim?
Creanta-faliment
Bogdan16
In calitate de angajat, m-am adresat instantei –sectia civila, cu litigiu de munca impotriva angajatorului (aflat in insolventa din 2013) , pentru ... (vezi toată discuția)
Bilet refuzat
onicutza
buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)