avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Pedala

Activitate Pedala

Este propusul de persoana adversa. El venise in primu termen in vara dar nu vrea sa se mai prezinte.
Buna ziua/seara. Am o intrebare. Am un termen care se aproapie in care trebuia sa se termine de cateva luni aceasta judecata dar din cauza unui martor se da alta data pentru judecata. Martorul acela are deja 2 mandate de venit la judecata si as vrea sa stiu daca nu se prezinta. Judecata continua fara el sau se termina cand vine el?
Buna ziua. Cineva din familie are judecata si as vrea sa stiu in ce stagiu este. Pe siteul Judecatoria sectorului meu scrie 2-Cameră preliminară şi Fond. As vrea sa stiu daca inseamna ca incepe sentinetele si executarea.
Buna ziua! As vrea sa stiu daca cineva care are arest preventiv la domiciliu dupa 180 de zile il poate lua de acasa? Fiindca acu pe 24 Martie se face 180 de zile de la arestul preventiv la domiciliu si vreau sa stiu ce se intampla cand se indeplinesc cele 180 de zile.

Are avocat angajat. Daca a cerut contra expertiza unde se face aceasta? Fiindca avocata ia zis ca vine sa il expertizeze acasa. Este posibil sau nu? Ca ma gandesc sa nu ii manipuleze sau mituiasca pe expertii care vina sa ii faca contra expertiza. Daca are prelungire de mandat de arest la domiciliu, zilele acestea dupa ce a primit raspunsul de la inml, este posibil sa ii dea arrest sau asteapta contra expertiza si apoi il aresteaza?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Are dreptul de a cere dar ii trebuie avocat.
Nu este asa de ușor.
Sunt șanse mici sa iasă alt rezultat.

O persoana arestata la domiciliu a fost expertizată psihiatric la INML și ia ieșit ca are discernământ și ca este o persoana periculoasa pentru societate , nu necesita tratament psihiatric , ci măsuri punitive ferme . Iar aceasta persoana vrea sa facă contraexpertiza psihiatrică . Poate ieși rezultatul diferit ? Dacă rezultatul este diferit de cel de la INML ( adică primul răspuns ) , care rezultat se i-a in considerare in aceasta situație ?Dosarul este încă la circa de poliție . Mulțumesc
Buna ziua. As vrea sa stiu si eu cat dureaza o judecata. Pe 1 septembrie a fost cineva arestat preventiv si am vrea sa stim cat dureaza pana o sa fie judecat. Si ar mai vrea sa stiu cat dureaza sa iasa expertiza pshiatrica de la inml daca are discernament sau nu.
As vrea sa stiu daca pot trimite o scrisoare anonima catre judecatorie? fiindca am o persoana care ar vrea sa minta la judecatorie cu faptele pe care lea facut.
Buna ziua. Am 16 ani si as vrea si eu sa stiu ce pot face cu situatia mea. Tatal meu este foarte agresiv cu noi(ne abuzeaza verba si fizic si ne manipuleaza ca se sinucide daca pleaca din casa si alte chestii ) si as vrea sa stiu cum as putea sa scap de el din casa, eu la momentu stau cu mama in casa si ne terorizeaza pe amandoi si nu mai putem suporta, noi ne gandeam cand fac eu 18 ani sa il dam afara dar stiu ca daca fac asta am sanse mici sa il dau afara din casa pentru ca mereu cand a avut probleme cu politia foarte mari si avea sanse mari sa ajunga la politie si a platit o suma mare de banii sa scape de puscarie (20.000 euro)
Va rog sa ma ajutati sa stiu ce pot face