avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua/seara. Am o intrebare. Am un termen care se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua/seara. Am o intrebare. Am un termen care se aproapie ...

Buna ziua/seara. Am o intrebare. Am un termen care se aproapie in care trebuia sa se termine de cateva luni aceasta judecata dar din cauza unui martor se da alta data pentru judecata. Martorul acela are deja 2 mandate de venit la judecata si as vrea sa stiu daca nu se prezinta. Judecata continua fara el sau se termina cand vine el?
Cel mai recent răspuns: Pedala , utilizator 16:58, 17 Septembrie 2023
Dacă e propus de dvs puteți sa renunțați la audiere, dacă e propus de partea adversa solicitați amendarea etc..
Este propusul de persoana adversa. El venise in primu termen in vara dar nu vrea sa se mai prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog daca cineva poate sa-mi spuna, ce se poate ... Mika T Mika T Buna seara! Va rog daca cineva poate sa-mi spuna, ce se poate intampla daca la un proces civil nu vine un martor care deja a inlocuit alt martor bolnav .Se va ... (vezi toată discuția)
Neprezentare martor proces civil. amenda judiciara anca_ene anca_ene Sunt parata intr-un proces civil si partea adversa a solicitat instantei sa il cheme pe fratele meu ca martor contra mea, lucru pe care judecatorul l-a admis, ... (vezi toată discuția)
Citație martor. ce se întâmplă dacă nu mă prezint? Dya Vyo Dya Vyo Sunt citată că martor într-un proces civil. As vrea sa știu ce se va întâmpla dacă nu mă prezint??? (vezi toată discuția)