avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Va rog daca cineva poate sa-mi spuna, ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Va rog daca cineva poate sa-mi spuna, ce se poate ...

Buna seara! Va rog daca cineva poate sa-mi spuna, ce se poate intampla daca la un proces civil nu vine un martor care deja a inlocuit alt martor bolnav .Se va termina procesul fara el ,ca deja din cauza martorului bolnav s-amanat procesul de doua ori. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:08, 19 Aprilie 2023
Instanta din oficiu sau.partea care l a propus .poate solicita citarea cu mandat de aducere,amendarea martorului partea care l a propus poate renunța la audiere dacă dorește etc.Depinde ce interes aveți dvs, e martorul propus de partea adversa ,e propus de dvs etcetc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba cu martori ContSters296710 ContSters296710 Am urmatoarelle intrebari: 1.daca unul dintre martorii propusi (dar inca neacceptati de instanta ca fiind definitivi, cred !!, pentru ca urmeaza ca instanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua/seara. am o intrebare. am un termen care se aproapie ... Pedala Pedala Buna ziua/seara. Am o intrebare. Am un termen care se aproapie in care trebuia sa se termine de cateva luni aceasta judecata dar din cauza unui martor se da ... (vezi toată discuția)
Neprezentare martor proces civil. amenda judiciara anca_ene anca_ene Sunt parata intr-un proces civil si partea adversa a solicitat instantei sa il cheme pe fratele meu ca martor contra mea, lucru pe care judecatorul l-a admis, ... (vezi toată discuția)