avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate Narcisa77

Activitate Narcisa77

Buna ziua. Suntem despărțiți de 8 ani, custodia fiind exclusiv la mama. El spune că actele trebuie făcute în numele meu.
Buna ..sunt în aceeasi situație. Am angajat avocat și s a stabilit pensia copilului după salariul tatălui din Germania. A fost în perioada pandemiei, așa că la mine a durat puțin mai mult timp. Dar , in momentul de față copilul primește pensia alimentara raportat la salariul din Germania. Succes.
Buna ziua. Tatăl băiatului meu lucrează cu forme legale în Germania. Eu locuiesc în Romania cu copilul și am custodie exclusivă . Poate beneficia copilul de alocație din Germania ? Menționez că tatăl plătește pensie alimentara. Mulțumesc.
Buna ziua. In data de 03.02 2023 am achiziționat un autoturism rulat de la reprezentanta. Am adus mașina acasă după aprox 3 zile,in drum spre casa s a defectat. A venit agentul și a dus o la service,a doua zi m a sunat că este reparată. În următoarea zi am adus o acasă și la fel aceeași problema îmi apărea în bord. Luni mașina intra iar în service. Ce trebuie sa fac in această situație în care in decurs de 3 zile masina este a doua oara în service ? Am o reținerecand voi porni din nou cu mașina la drum . Ce mă sfătuiți să fac? Mulțumesc.
.Am depus cerere si mi a fost repinsa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc.
Buna seara.Va deranjez cu o intrebare : muncesc in sanatate ,sunt parinte monoparental si vreau sa va intreb daca pot beneficia de majorarea de 75% in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice conform OUG 147/202o ( 278/ noiembrie 2020). Mentionez ca nu doresc zilele libere platite .Va multu,es.