avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate gyorgycristina

Activitate gyorgycristina

Bună ziua.... Am o nelămurire dacă ma poți ajuta.... E din partea lui socru.... Bunica socrului o avut o avut niște pământuri și o rămas la mama lui socru... Pe dansa o intrtinuto nepoata lui socru aducă fata lui sora lui.... Socru nu are niciun act ca iau fost luate... Si îl tot magesc ca or merge sa treacă ceva pământ și pe el după nu mai zice nimeni nimic.... Ce se poate face sa între și el în posesia vreunui pământ?
Răspuns la discuția Executor judecatoresc
Noi am. Avut de plătit de tot cu alea judecătorești etc 29000 de lei am dat o data 4500 de lei cum am vândut un pământ și tot la 2 săptămâni depunem câte 788 de lei și ieri mia venit foaie de la executor ca am tot atât de plătit 24000 adică o scăzut doar suma. De 4500 de lei care iam. Bagat prima data restu care ii dam tot la 2 săptămâni. Nu nicăieri nu scad.... Asta nu pot sa înțeleg de ce? Și noi alte bănci nu am mai. Avut dar a mai apărut un executor tot cu aceeași suma de 24000 de lei și nu ne explica nimeni nimic.... Dacă puteți va rog sa ne ajutați... Normal trebuia sa am încă de dat sub 20000 nici de cum atat
Executor judecatoresc
Bună poate fi 2 executări silite pe un singur salariat??
Se poate ca la executare silita sa tot plătești de 2 oripe luna și sa nu scadă absolut deloc? Iar dacă da de ce?
Mulțumesc mult pentru răspuns
Bună... Am probleme cu o banca nu am putut sa o plătesc eu câteva luni și mo băgat la executor, dar banca e pe soțul meu... As dori sa trec un pământ pe mine, mi-l ia executorul sau cum as putea face? Sau pot sa trec pe fetitele mele fără se se atingă de pamant? Menționez ca fetitele îs minore
Bună am băgat o mașină la primărie dar nam mai înscriso bună în circulație, între timp am vândut mașina și am uitat cartea în ea acum sau pierdut toate actele... Cum pot scoate mașina de la impozit?
Mulțumesc
Bună seara revin cu o alta problema dar foarte urgenta.... Acum doi ani mam mutat la soacra și mi-am construit lipit de casa ei o camera o camera de baie și o bucătărie și o terasa și am schimbat acoperișul și la fel i-am făcut și ei.... Acum ea dorește sa vânda noi nu avem niciun act semnat cu ea... Problema e ca este ca bonurile de pe materiale sau evaporat... Și ea nea zis ca dacă avem bonurile pe materiale ne da banii înapoi dacă nu sa consideram ca am stat în chirie.... Ce putem face pe cale legala? Ce ne sfatuiti
Ok mulțumesc mult pentru răspuns
Nu pot face momentan succesiunea deoarece momentan stau prost financiar.... Da știu ca am mai deschis subiectul deoarece am vrut sa vând 2 ari de teren și fără acordul lui nu am putut sa vând....de ce? Ce rol are el? Nu dacă uzufruct bună viager înseamnă că nu doar în poate sa stea în casa pana moare? De ce nu pot vinde fără acordul lui?