avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

Executor judecatoresc
Bună poate fi 2 executări silite pe un singur salariat??
Se poate ca la executare silita sa tot plătești de 2 oripe luna și sa nu scadă absolut deloc? Iar dacă da de ce?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
se poate si se va retine jumatate din leafa daca aveti mai multe executari, iar de scazut scade daca veti plati in masura mai mare fata de penalitati.
cand se va implini suma trecuta in titlu executoriu, atunci cereti explicatii executorului ca ar trebui ridicata poprirea, cereti in scris.
Noi am. Avut de plătit de tot cu alea judecătorești etc 29000 de lei am dat o data 4500 de lei cum am vândut un pământ și tot la 2 săptămâni depunem câte 788 de lei și ieri mia venit foaie de la executor ca am tot atât de plătit 24000 adică o scăzut doar suma. De 4500 de lei care iam. Bagat prima data restu care ii dam tot la 2 săptămâni. Nu nicăieri nu scad.... Asta nu pot sa înțeleg de ce? Și noi alte bănci nu am mai. Avut dar a mai apărut un executor tot cu aceeași suma de 24000 de lei și nu ne explica nimeni nimic.... Dacă puteți va rog sa ne ajutați... Normal trebuia sa am încă de dat sub 20000 nici de cum atat
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
gyorgycristina, utilizator
ieri mia venit foaie

faceti contestatie la executare, trebuie sa apelati la un avocat.
Nu are cum să vă ajute cineva cu sfaturi pe un forum ,fără să vă studieze actele etc.Va ajutati singuri apelând la un av din zona dvs si făcând demersuri legale dacă se mai poate.O consultație costa mai putin de jumatate din rata pe care o platiti la 2 saptamani.
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Taxa la contestare de executare silita alexandru17 alexandru17 Buna ziua , stie cineva cat ar costa sa faci o contestatie la executarea silita a unui contract de nevoi personale cu ipoteca? Si daca are rost sa se faca o ... (vezi toată discuția)
Lmpartirea daunelor morale paaaaaul89 paaaaaul89 Buna ziua,suntem 4 persoane intr-un dosar penal solutionat cu despagubiri civile de 24000 lei in care suntem executati silit...intrebarea mea este...exista ... (vezi toată discuția)