avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună... Am probleme cu o banca nu am putut sa o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună... Am probleme cu o banca nu am putut sa o plătesc eu ...

Bună... Am probleme cu o banca nu am putut sa o plătesc eu câteva luni și mo băgat la executor, dar banca e pe soțul meu... As dori sa trec un pământ pe mine, mi-l ia executorul sau cum as putea face? Sau pot sa trec pe fetitele mele fără se se atingă de pamant? Menționez ca fetitele îs minore
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
gyorgycristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gyorgycristina , utilizator 14:38, 8 Februarie 2021
Nu este o acțiune care să vă ofere siguranță că nimeni nu se va putea atinge de acel teren. Creditorul poate cere în instanță anularea donațiilor, și apoi scoaterea bunurilor respective la licitație. Legea nu vă favorizează să întreprindeți acțiuni în dauna creditorului.
Mulțumesc mult pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o mostenire cu mai multi mostenitori cristh cristh In urma unei datorii bancare neachitate, banca sau executorul ar putea sa-mi execute mostenirea din casa parinteasca obtinuta in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Donatie catre minor adnanalory adnanalory buna ziua am si eu o problema am o nepoata in varsta de 9 ani si vreau sa i donez o casa parinti au imprumuturi la banci banca se poate atinge de donatia ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar dac_ian dac_ian Buna, urmeaza sa fiu executat silit pentru ca nu mai pot plati rata la un credit ipotecar. Ideea e ca terenul aflat sub ipoteca nu va acoperi nici jumatate din ... (vezi toată discuția)