avocat am.
ca sa speriat ii clar asta a fost cauza pt care a decis sa imi apara in fata masini, eu nu aveam de unde sa stiu ce are de gand,ce culpa sa am ca trece pe unde nu trebuie si ca nu ii atenta?
pers care s-a aruncat in fata masini dorea sa-si avertizeze sotul care iesea din garaj cu spatele ca vine masina si sa nu iasa,s-a speriat foarte tare ca va iesi din garasj si se va accidenta si vrand sa-l avertizeze cand ma vazut a sarit in fata masini ,ea fiind pe partea cealata nu pe partea cu garajul,asta s-a scris in declaratie,e-a a recunoscut ca nu stie ce a fost in capul ei si ca s-a speriat,si se pare ca a scris in decalaratie ca a trecut printr-un loc nepermis dar zice ca am avut viteza,
Nu mi se pare firesc si logic atunci cind procesul verbal de la fata locului spune ca a tranversat printr-un loc ne permis fara ca persoana sa se asigure pur si simplu se arunca in fata masini ce vina am avut eu? ca am circulat pe drum? sa ma duc sa ii mai dau si bani ,ca sa ce ii incurajez prostia?daca eu vreau sa cer daune materiale ca m-iam stricat masina, se poate?
permisul nu mi sa retinut,si accidentul aa vut loc in iunie 2009
buna ziua in urma cu 7 luni am avut un eveniment nefericit
o femeie a trecut strada dupa care sa intors brusc inapoi in fata masini impactul sa produs persoanei respective i sa fracturat picioru . accidentul sa produs in localitate dar nu a fost trecere de pietoni
urmeaza sa facem expertiz a vineri la ce sa ma astept
?
ce repercusiuni poate avea a supra mea
? femeia a avit undeva intre 80 si 90 zile
victima recunoaste ca nu sa asigurat dar pretinde ca si eu am avut viteza . Nu mi se pare firesc si logic atunci cind procesul verbal de la fata locului spune ca a tranversat printrun lco ne permis fara ca persoana sa se asigure pur si simplu se arunca in fata masini ce vina am avut eu ca am circulat pe drum? sa ma duc sa ii mai dau si bani ca sa ce ii incurajez prostia?daca eu vreau sa cer daune materiale ca miam stricat masina se poate?
casa este trecuta in cartea funciara ,iar casa are 2 intrari asta ar insemna fiecare cu partea lui iar de casa scari nu cred ca mai este problema sa ramana in indiviziune.asa ma gandesc si eu ca ceilati frati nu trebuie sa isi dea acordul ,feie care ii cu casa lui si cu treaba lui iar parinti au 2 case in una stau ei iar pe cealalta vor sa o dea la doi dintre frati .
buna ziua
asi avea si eu cateva intrebari
parintii mei au o casa cu etaj pe care doresc sa o dea spre folosire la 2 dintre copii acuma intrebarea ii cum este mai bine prin donatie sau prin vanzare cumparare?trebuie sa isi dea acordul si ceilalti fratii pt a ne-o da noua?
care sunt demersurile pt inpartirea casei in 2 parti egale unul pt subsol si primul nivel si celalalt pt etaj si mansarda doar curtea comuna.
am scris mai sus cateva lucruri la care sunt nelamurita si nu am primit raspuns,ar trebui doar sa le cititi ca sa nu le mai scriu inca o data daca este cineva si poate sa-mi raspunda.
deocamdata nu am mai aflat nimica doar ca persoana la care este dosarul este in concediu,ma tot gandesc ca va dura prea mult si masina trebuie reparata ca nu este a noastra,nu stiu cat va mai dura.
va multumesc frumos pt sfaturi a fsot avocata cu noi cand o semnat sotul procesul verbal sor uitat si la poze si la totul nu a semnat pana nu a citit totul avocata,asai ceva nu este curat asta zic si eu oricum avem o avocata foste buna ,si ii cu recomandare de la cineva care o cunoaste ,am ami auzit si varianta ca daca nu ii masina noastra cu care sa facut accident trebuia data mai repede dovada de reparare.avocata noastra zicea ca dovadaca se va elibera cand se va ajunge la procuratura dosarul,dar ei nu au facut altceva o luna de zile decat sa faca un proces verbal.
am fost ieri la politie,dar dupa cum se intampla in romania nu era acolo cel care se ocupa de caz asa ca ne-a pus sa ne intalnim in fata unui liceu ,am mers cu stagiata doamnei avocat sa vada ce ne da sa semnam,cand ne-a vazut a fost tare alarmat domnul polititst spunea hai semneaza repede nu ai ce citi era procesul verbal ,ca trebuie sa predea procesul ca de maine intra in concediu etc.abia am reusit sa-l facem sa il aduca mai tarziu la politie sa-l vada si doamna avocat sa-l citeasca ea ,spunea nu vezi ca esti nevinovat dar nu scria nici unde asta ,scria doar ca victima a trecut prin loc nepermis.
am fsot la ploitie si la citit doamna avocat si intre timp spunea ca a fost sotul doamnei accidentate si cu ea si ca spuneau ca putea fi evitata si ca o avut viteza mare sotul si multe altele,avocata ne-a sfatuit sa o sunam sa vedem cam ce vrea sa o intrebam cum se simte si asa am si facut,la care ea se da de gol ca a fost sotul iei si cu fratele lui care este politist si sau uitat peste pozele iesitte si la dosar au voie?nu ne-au dat nici acuma dovada sa reparam masina,scria in procesul verbal ca are 90 de zile de recuperare asta afecteaza la ceva ca are asa de multe zile?ca spitalizare are putine.dar ce-i mai interesant ieri spunea sotului ca ea era pe partea stanga a strazi nu stiu de ce si ce a fost invatata dar era pe dreapta ca se vede clar ca masina ii lovita in dreapta si piciorul ei este stangul ,ea inca nu a dat declaratia.
avem deja un avocat maine la 9 a spus sa mergem la cabinet nu stiu daca va veni cu noi sau nu poate doar sa ne sfatuiasca ce sa nu semnam,declaratie o dat sotul meu atuncia ,la martori nu le-a luat declaratie or mai fost inca 2 pers in masina cu sotul,pe strada nu a mai fost nimeni din partea ei nu a vazut nimeni ce s-a intamplat