avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan10987654321

Activitate Bogdan10987654321

Adică nu pot sa o vand,dar,pot să mă folosesc de novație??? Am voie sa i-o dau cuiva care ia prin 'noua casa'?! Nu mă interesează să vând. Sunt dispus să o las și băncii,fără să mă mai pună să plătesc extra. Dar,știu că sunt șmecheri și ar pune-o la vânzare cu mai puțin decât valoarea creditului și ar trebui să plătesc eu. Nu mai vreau casa asta sub nici o forma,și sunt legat de ea.

gi-jane2 a scris:

Nu o puteti da in plata si va trebui sa mai asteptatio 3 ani pana vindeti,
Cautati cumparator in primul randm, care sa isi permita in acte sa preia crediturl si apoi gasiti solutii impreuna cu un avocat

Buna seara,cum se vinde o casa luata prin prima casa? Ajutati-ma ,va rog. Au trecut numai 2 ani de la achiziție. Sunt dispus sa le-o las cu totul. Nu mă interesează că am pierdut banii sau sa mai recuperez ceva. Vreau sa nu mai plătesc ratele. Am mari probleme,nu pot intra in detalii,însă nu o mai vreau sub nici o forma. Nu mai vreau aceasta casa sub nici o forma. Mulțumesc.
Subsolul este iluminat. Țevi sunt acolo de scurgere ale blocului,iar curățenie nu se face atunci când se face pe scara. Chiar niciodată. Numai dacă se insistă mult,și atunci se adună numai unde se vede o hârtie sau ceva. Dar,trec luni de zile...

mitabiciclista a scris:

Subsolul are lumina naturala sau se folosește energie electrica?Se face curățenie,se spala acolo?Sunt pompe de epuizment pentru evacuare apa?Cine le plătește?

Buna ziua. Daca am un loc de parcare in subsolul unui bloc,cumpărat, plătesc la ANAF taxe,sunt obligat să plătesc și cpi sau o taxa lunara la întreținere? Este lege?
Poate cineva cu procura de la proprietarul de la care a închiriat apartamentul sa fie președintele unei scări de bloc?