Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca cheltuieli de judecata pentru un proces a carui cauza a fost respinsa ca inadmisibila se pot cere printr-un proces separat.
Am depus in data de 20 aprilie 2013 la Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal -TMB o cerere de anulare act administrativ - autorizatie constructie emisa de Primaria sec. 5.
Puteti sa-i spuneti cam cand voi avea primul termen?
multumesc pentru raspuns.
constructorul lucreaza in continuare spunand ca lor nu le-a comunicat nimeni verdictul instantei.
ce pot face pt. a-i opri, ca daca comunicarea se face peste o luna ei deja termina constructia?
constructorul lucreaza in continuare spunand ca lor nu le-a comunicat nimeni verdictul instantei.
ce pot face pt. a-i opri, ca daca comunicarea se face peste o luna ei deja termina constructia?
buna ziua,
in data 18.06.2013 instanta tribunalului Bucuresti a dat urmatorul verdict :
solutia pe scurt: Admite acţiunea. Suspendă executarea autorizaţiei de construire nr. 378/G/30.08.2012 emisă de Primăria Sectorului 5 Bucureşti prin Primar. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2000 lei. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 18.06.2013
Document: Hotarâre 3528/2013 18.06.2013
intrebare: din ce data constructorul nu mai trebuie sa lucreze?
cu multumiri,
Elena Toma
Vecinul a demolat calcanul unui corp de casa care se afla pe hotar cu mine.
Prin aceasta mi-a pricinuit stricacinui la gardul de caramida adiacent cu acesta, pamantul si pavamentul din curte s-a spart si s-a deplasat.
Am facut reclamatie la politia de rezidenta care a venit a facut poze si masuratori. Acum politia spune ca trebuie sa se faca expertiza ca sa poata fi finalizat dosarul si sa mearga in instanta.
Cine trebuie sa ceara expertiza si sa o plateasca?
am un apartament mostenit prin succesiune anul trecut. daca il vand trebuie sa platesc impozit? am inteles ca daca e paina in 2 ani nu se plateste.cum e legal? multumesc pt raspuns
va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema:
mama are o verisoara care a decedat si care nu are bunici, parinti, unchi,frati, sot, copii, nepoti de la frati. singurii mostenitori sunt veri primari. la succesiune vin numai verii primari care traiesc sau pot veni si copii şi sotii de la veri primari care au decedat. va multumesc mult.