avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate Madlia

Activitate Madlia

Bună seara, aș dori să știu dacă un student străin poate lucra full time pe perioada vacanței de vară. Mulțumesc.
Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru. Doresc să mă căsătoresc cu un cetățean algerian și aș dori să știu care sunt condițiile de fond impuse de legea țării sale în vederea unei căsătorii în România, condiții pe care trebuie să le îndeplinească. Vă mulțumesc anticipat.
Am nevoie de ajutorul vostru. Aș dori să știu ce acte sunt necesare pentru căsătorie cu un cetățean algerian, și unde e mai bine să oficiem casatoria. Aici sau în Algeria. Vă mulțumesc
Bună ziua, sunt Madlia. Am nevoie de ajutorul vostru. Am un prieten algerian, și vrem să ne căsătorim. Unde ar fi mai bine, aici în România sau în Algeria? Ce acte ne trebuie în ambele cazuri? La ambasada României în Algeria am sunat de trei ori azi, nu am reușit să vorbesc cu nimeni. Anul trecut cineva de acolo mi-a spus că e mai bine să ne căsătorim în Algeria. La Inspectoratul General pentru emigrări mi s-a spus același lucru. Prietenul meu spune că durează trei sau patru ani până autoritățile locale aprobă căsătoria. Ce sfat îmi dați, sau ce soluție aș putea avea? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.