avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de ajutorul vostru. Aș dori să știu ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de ajutorul vostru. Aș dori să știu ce acte sunt ...

Am nevoie de ajutorul vostru. Aș dori să știu ce acte sunt necesare pentru căsătorie cu un cetățean algerian, și unde e mai bine să oficiem casatoria. Aici sau în Algeria. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 12 Martie 2021
Căsătoria între un cetăţean român şi unul străin
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este recunoscuta in algeria căsătoria din romania? daniela merabtine daniela merabtine M-am căsătorit acum 2 ani cu un cetatean algerian, în românia, eu fiind cetatean roman. Aceasta căsătorie este recunoscuta in Algeria ? (vezi toată discuția)
Copil nascut in algeria Cami-algeria Cami-algeria Sunt casatorita in Algeria cu un cetatean algerian. Am nascut un copil in Algeria si as dorii sa stiu daca copilul meu poate avea dubla cetatenie, in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc cu un baiat din algeria LatcuNicoleta LatcuNicoleta Buna ziua...in primul rand ma bucur ca sunt aici ..vorbesc cu un baiat din Algeria de 1 an si 2 luni si dorim sa ne casatorim...ne-am gandit sa o facem in ... (vezi toată discuția)