pai problema este cam asa...a fost citat si nu sa prezentata la primul termen si dupa aceea sa facut o noua citare la o alata adresa si la adresa veche si sa prezentat unde a si recunoscut.deci sa inteleg sa la el a fost prima infatisare si a recunoscut si de aceasta el nu trebuie sa mai plateasca cheltuieli de judecata?asi putea cere inspectoratului judetean de politie sami vireze ei banii si nu el?pt ca cei 25% iam cerut in procent si nu un suma fixa.
daca am cerut cheltuieli de judecata in ce conditii un judecator poate sa nu aprobe cerea de cheluieli de judecata.judecatorul mia zis sa ma multumesc k a recunoscut si ca nu ma pus pe drumuri si eu totusi am cerut in continoare si cheltuielile.
Buna seara, vin cu vesti bune am avut infatisare si copilul meu a fost recunoscut de" tata "fara nici un fel de obiectii,i sa solicitat plata a 25 % in procente din salariu.am totusi o nelamurire :de cand se va plati pensia alimentara (din ziua cand am avut ultima infatisare sau de cand iese definitiva) si daca in instanta nu am mentionat cum vreau sa primesc banii ii voi primi prin mandat postal?
buna seara.asi vrea sa stiu pentru un post de inspector, clasa I, grad profesional debutant ce salariu ar fi si daca pot sa ma inscriu la concurs.cerintele sunt : - studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile următoare: comunicare / relaţii publice / marketing / management / economie / administraţie publică.eu am terminat facultatea de Stiinte juridice si administrative 3 ani profil administratie publica specializare stiinte administrative.am terminat anul acesta.
Va multumesc pt raspunsuri dar asi vrea sa mentionez ca tatal biologic este ferm convins ca este al lui si il recunoaste verbal nu vrea sa fie trebut in certificat pt ca ii patez onoarea lui si pt ca umblu la salariul lui.momentan el lucreaza la un pot de politie din judet.A fost citat la post si la inspectoratul judetean de politie.nu il pot obliga sa se prezinte la proces.ce asi putea face.?
Buna ziua.Asi dori sa intreb ce se intampla intr-un proces de paternitate daca tatal biologic a fost chemat in instanta si nu s-a prezentat si nici nu se va prezenta.Am probe prin care sa demontrez ca el este tatal (proba cu martori si poze de la aniversarea copilului unde au participat si parintii lui si mai multi din familia lui).Se va stabili si fara el ca este tatal minorului si pensia alimentara?mentionez ca stiu unde lucreaza.
Buna seara ,domnule avocat.
Asi dori sa va intreb cum de va pute-ti perminte sa-mi vb asa si sa face-ti aluzii la persoana mea daca nu ma cumoasteti.Tagada paternitatii am perdut-o pt ca asa am vrut eu si pt ca aceea persoana nu avea ce cauta in certificatul copilului ,nu pt ca nu am avut asistenbta juridica in proces sau nu am avut avocat.Iar intrebarea citez "chiar stiti cine este acela ?" da stiu foarte sigur asa cum stie si el(tatal bologic) chiar daca va dura mai mult fara avocat.Deja am introdus actiunea si a fost ok cum am formulat-o chiar am fost apreciata pt ca a vazut-o un avocat din barou.
Informativ pt dumneavoastra ar trebui sa vb inainte cu persoanele de pe forum si dupa sa le ironizati si am terminat o facultate de drept asa ca nu bajbai legea.
O zi cat mai buna.
Buna tututor.Va rog ajutati-ma sa specific corect legile pt.care deschid pocesul de paternitate.povestea este cam asa.S-a facut tagada paternitatii unde s-a aratat ca fostul sot este exclus a fi tatal minorului si acum asi vrea sa-l dau in judecata pe tatal biologic. care sunt legile pe urmatoarele cerinte
recunoasterea de catre(xxxx)ca este tatal biologic al minorului(yyyyy)
pastrarea de catre minor a numelui de familie purtat de mama
stabilirea pensiei alimentare
cheltuieli de judecata
si daune morale
va multumesc
a-si mai vrea sa va intreb:el lucreaza in politie a-si putea sal citez(pt prima oara) direct la inspectoratul de politie?asta fiin ultimul loc de munca.
Va multumesc