avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate OctavianS98

Activitate OctavianS98

Răspuns la discuția Grătar cu lemne pe balcon
Politia teritoriala = politia locala?
Răspuns la discuția Grătar cu lemne pe balcon
Am avut o adunare cu toata asociatia, inclusiv presedintele si tipul care face gratar pe bloc si raspunsul lui a fost :"De-asta am luat apartament la ultimul etaj, daca vreti sa ma opresc sa-mi dati banii inapoi pe apartament" iar presedintele nu face nimic. Eu intreb unde ma pot adresa, din punct de vedere legal, pentru a-l oprii.
Buna ziua. Unde trebuie să mă adresez dacă vecinul de la ultimul etaj face grătar pe balcon (grătar cu lemne/cărbuni) și nu înțelege de buna voie că este foarte periculos ce face? Mulțumesc
Răspuns la discuția Taxe transfer proprietate
Salutare. Valoarea nu depaseste suma respectiva. Si da, le ofer baiatului meu.
Care este cea mai ieftina modalitate din punct de vedere al taxelor pentru a trece o casa si un apartament pe numele meu?
Pensia de intretinere ii este automat oprita din pensie fiind fost cadru militar.
Cum pot intrerupe o pensie alimentara, primita in urma unei hotarari judecatoresti, din partea unui parinte care este in viata? Pensia ii este automat oprita din salariu si pentru ca m-am angajat ma asteptam sa nu o mai primesc dar aparent acest lucru nu s-a intamplat de la sine si as vrea sa o intrerup eu ca nu cumva sa trebuiasca sa platesc taxe la ANAF pentru ce o sa primesc in continuare.
Cum pot verifica daca informatiile afisate pe panoul unui santier sunt adevarate? Cum ar fii daca numarul de autorizatie de constructie exista si pentru ce tip de constructie a primit proprietarul autorizatie?