Buna seara imi puteti spune va rog mult am solicitat si am obtinut un ordin de protectie pentru 6 luni impotriva tatalui copilului ... se poate anula acest ordin ?? se poate depune cerere de anulare ???
multumesc
Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație am plătit avocatul prin transfer bancar știe și la detalii ca plata este pentru custodia copilului am plătit suma de 1500 RON și nu a depus nici o cerere la tribunal nu am nici un contract de la el deși a zis ca urmează sau factura numai Răspunde la tel am cum procedez sa recuperez banii va rog reclamație unde sau cum procedez țin sa Menționez ca am un copil care face terapie el știe asta și l am rugat sa îmi restituie suma și nu raspunde
Buna ziua îmi poate spune cineva va rog
Cum procedez... Am înscris copilul 4 ani juyla gradi privat am platit înainte să înceapă și după a răcit o săptămână și când a fost prima zi a stat 5 min nu aveau educatoare doar o îngrijorare erau doar 5 copii de 2, 3 ani in condițiile in care a zis că sunt 10 copii ... Doamna respectiva la ținut forțat pe scaun sa nu iasă din clasa el se zbătea și tipa incontinuu și am anunțat că numai doresc sa îl duc ... Am dreptul să îmi returneze suma ?? Mi a zis că îmi oprește taxa de înscriere acum din bani deși nu sa discutat de nici o taxa înainte
Plus că în urma unei evaluări psihologice mi sa recomandat sa facă terapie copilul având o întârziere
Mulțumesc
Buna seara îmi ziceți va rog plângere penală pentru lovire se poate depune doar la secția din sectorul locuinței sau se poate la orice secție de poliție
Mulțumesc
Buna seara îmi puteți spune va rog care este procedura sa pot depune personal cerere pentru custodie minor ... Am înțeles că în urma demonstrării faptului că nu am posibilitatea de a plăti un avocat ( sunt CC 3-7 copilul face terapie)
Cum procedez va rog buc sector 5
Mulțumesc
Buna ziua
Am si eu situatia urmatoare va rog mult sa ma ajutati .... am un contrat de inchiriere luna aceasta pe data de 11.02 platit 1200 chiria si 1200 garantie in contract scrie pe un an dar este doar o simpla foaie la imprimanta semnata de ambele parti atat desi mi a zis ca este facut la contabilitate eu nu am chitanta nimic dupa 6 zile respectiv 16.02 am anuntat ca eu nu am locuit doar 2 zile si o sa plec din motive medicale urgente mi a zis ca opreste chiria pe toata luna plus intretinerea plus drumul ei asta insemnand 70 lei intretinere si drumul ei 100 ron din garantie
Ce pot face in acest sens va rog
Este normal sa faca asa ceva ce pot face sa recuperez banii precizez ca este un simplu tipizat completat cu date si semnatura atat.
Buna seara
Imi puteti spune va rog ce pot face in situatia in care tatal nu se ingrijeste de copil nu il viziteaza nu ajuta cu nimic plus ca a fost diagnosticat cu TSA are 3 ani jum face terapie zilnic
Este foarte afectat de faptul ca tatal nu il viziteaza
Nu ajuta nici la plata terapiei
Cum procedez va rog
Ma interesa sa pot obtine custodia dar cu drept la vizita din partea tatalui si pensie alimentara
Pot face o cerere in acest sens fara avocat ?? nu imi permit si am inteles ca pot face dovada platii terapiei si veniturile sa se poate oferii avocat din oficiu sau pot merge si fara
Multumesc