avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara îmi puteți spune va rog care este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara îmi puteți spune va rog care este procedura sa pot ...

Buna seara îmi puteți spune va rog care este procedura sa pot depune personal cerere pentru custodie minor ... Am înțeles că în urma demonstrării faptului că nu am posibilitatea de a plăti un avocat ( sunt CC 3-7 copilul face terapie)
Cum procedez va rog buc sector 5
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:50, 16 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul de a va face singur cererile.
Legea nu va interzice.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luaţi un model de cerere de deschidere acţiune, o completaţi cu toate datele, scrieţi motivul pentru care cereţi stabilirea autorităţii părinteşti, cereţi , de asemenea ,stabilirea domiciliului copilului, apoi semnaţi. Screţi cererea în 2 exemplare, mergeţi şi o depuneţi la registratura judecătoriei sau o trimiteţi prin poştă, cu confirmare de primire. Dacă vă descurcaţi singură, e foarte bine.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
Martonze, utilizator
Puteti adresa o cerere de acordare a unui avocat din oficiu care sa va redacteze cererea Baroului Bucuresti, putand beneficia de asistenta juridica gratuita pentru formularea cererii.

Ulterior, daca simtiti nevoia, va veti putea adresa cu o cerere pentru asistenta din oficiu prin avocat, catre instanta investita cu solutionarea cererii de divort. De asemenea si pentru scutirea de plata taxei judiciare de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de divort pana bogdan pana bogdan Am o vecina care are trei copii ! cel mai mare are 16 ani si este handicapat gr 1 . Sotul a parasit o de cativa ani , a facut si copil ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza- actiune pensie ; copil Danna_Alina Danna_Alina Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a da un ,,tata,, in judecata pentru plata pensiei alimentare si acordarea custodiei mamei, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori clara777 clara777 Buna ziua. Am o mare problema, sunt casatorita de doar 7 luni, am un baietel de 4 luni dar sotul meu a inceput sa fie foarte agresiv verbal si fizic iar ... (vezi toată discuția)