avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ma puteti ajuta cu detalii referitor la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ma puteti ajuta cu detalii referitor la aceasta informatie ...

Buna ziua ma puteti ajuta cu detalii referitor la aceasta informatie va rog
tin sa mentionez ca sunt in ccc 3-7 ani

rambursarea banilor din îngrijirea copiilor pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani.

care sunt conditiile unde si ce documnte sunt necesare
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 25 Noiembrie 2023
Poate detaliati mai mult problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- încredințare minori mihaelaghermanescu mihaelaghermanescu Am o prietena care ar dori sa mi incredinteze mie cei 2 copii ai ei . Sub ce forma o putem face si ce conditii trebuie sa indeplinim amandoua? Mentionez ca ea ... (vezi toată discuția)
Crestere copil in varsta pana la 3 ani igmirela igmirela Buna ziua, 03 ianuarie 2013 data de nastere minor Am o prietena careia i-a fost emis un certificat de hanidicap, din 20 ianuarie 2015 valabil 12 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Ambii parinti simultan in ccc cu copii diferiti ContSters466787 ContSters466787 Buna ziua, Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are ... (vezi toată discuția)