avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate Florin7525

Activitate Florin7525

Într un proces penal apelul este respins ca nefondat, ce se poate face în continuare mulțumesc frumos
Buna ziua multumesc pentru raspuns. Care sunt acele posibilitati in care se mai poate face ceva va rog frumos.

trandafir2 a scris:

Aducerea la cunoștință a învinuirii, lămuriri și cereri
(1) La primul termen
la care procedura de citare este legal îndeplinită și cauza se află în stare de judecată, președintele dispune ca grefierul să dea citire actului prin care s-a dispus trimiterea în judecată ori, după caz, a celui prin care s-a dispus începerea judecății sau să facă o prezentare succintă a acestuia.
(2) Președintele explică inculpatului în ce constă învinuirea ce i se aduce, îl înștiințează pe inculpat cu privire la dreptul de a nu face nicio declarație, atrăgându-i atenția că ceea ce declară poate fi folosit și împotriva sa, precum și cu privire la dreptul de a pune întrebări coinculpaților, persoanei vătămate, celorlalte părți, martorilor, experților și de a da explicații în tot cursul cercetării judecătorești, când socotește că este necesar.
(3) Președintele încunoștințează partea civilă, partea responsabilă civilmente și persoana vătămată cu privire la probele administrate în faza urmăririi penale care au fost excluse și care nu vor fi avute în vedere la soluționarea cauzei și pune în vedere persoanei vătămate că se poate constitui parte civilă până la începerea cercetării judecătorești.
(4) În cazurile în care acțiunea penală nu vizează o infracțiune care se pedepsește cu detențiune pe viață, președintele pune în vedere inculpatului că poate solicita ca judecata să aibă loc numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale și a înscrisurilor prezentate de părți și de persoana vătămată, dacă recunoaște în totalitate faptele reținute în sarcina sa, aducându-i la cunoștință dispozițiile art. 396 alin. (10).

Disp. art. 396 alin. (10) se refera la aia cu minus 1/3.
Concluzia: daca a trecut primul termen si s-a citit actul de sesizare, e pa.

Insa, exista si alte posibilitati, inclusiv in apel.

Buna ziua, daca in fond penal nu am dat declaratie și nu sa făcut acord de recunoaștere, se mai poate face ceva in apel sa se beneficieze de reducerea de 30%.
De mâine o sa merg peste tot CEDO ICCJ INSPECTIA JUDICIARA peste tot am o grămadă de acte dar aici degeaba .

Florin7525 a scris:

Justitia din Ploiesti nu exista toți e jale ce se intampla aici vo spun sigur.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar strămutarea există.



Justitia din Ploiesti nu exista toți e jale ce se intampla aici vo spun sigur.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar strămutarea există.

Cum am spus am făcut 2 și nu sa aprobat deoarece soțul doamnei care ne judecăm este judecator, și orice am face degeaba . Unde as putea merge mai sus . Cu toata siguranța va spun ce se intampla la tribunalul și la curtea de apel Prahova este grav mafia este foarte mare , am atatea acte clare dar degeaba .
Buna ziua într-un proces penal daca am făcut 2 cereri de strămutarea și nu au fost aprobate cu toate că erau motivate foarte serios care ar fi următoarea faza pentru a muta procesul în alt judet .
Chiar dacă nu deranjez pe nimeni nu fac nimic rau.

Florin7525 a scris:


Chiar dacă nu fac nimic rau .
ynocentta a scris:

Avand in vedere ca intentionati sa va deplasati pe drumul public...puteti fi acuzat de mai multe fapte sub incidenta penala,




Chiar dacă nu fac nimic rau .
ynocentta a scris:

Avand in vedere ca intentionati sa va deplasati pe drumul public...puteti fi acuzat de mai multe fapte sub incidenta penala,

Bună ziua va multumesc de ajutor . Având în vedere că de 3 ani ne judecăm penal cu o doamnă al cărui soț este judecator tot in orasul acesta . Soțul punând la dosar 2 cereri sa participe in dosar ca este soț și judecator, punând copie ci și legitimatia de judecator , plus fffmulte rele și falsuri. Asta poate fii un motiv de strămutarea al apelului.