avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Ceapa Manuela

Activitate Ceapa Manuela

Mulțumesc pentru îndrumare


gi-jane2 a scris:

mutati-le si apoi faceti sesizare scrisa cu nr de inregistare ca pe strada cutare numarul cutare sunt depozitate lemne pe terenul public.
Daca nu l;e vedeti mutate nici peste o luna, faceti plangere la prefectura cu filmare cu tot, copie dupa avertizare etc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată am primit doar o înștiințare. În termen de 24 ore sa mut lemnele, altfel suport consecintele(amenda). Asa scrie în înștiințare. De pe strada mea am primit doar eu,desi mă repet nu sunt singura care am lemne depozitate. Nu scrie pe înștiințare conform cărei legi /hotărâre îmi da amenda.

gi-jane2 a scris:

v-a dat amenda, aveti proces verbal ?


OK. Sunt de acord. Dar, vecinul (care l-a votat) de ce nu este și el amendat. Menționez că și el are lemne pe domeniul public (linga ale mele). Îl pot da în judecata pentru discriminare? Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

bineinteles. Si daca l-ati fi votat, trebuia sa procedeze la fel.

Bună ziua. Am nevoie de un răspuns. Am depozitat 6m lemne în spatele casei (lipite de gard). Sunt considerate depozitate pe domeniul public. Are dreptul primarul sa ma amendeze. Menționez ca este o razbunare politică pentru ca fac parte din alt partid și nu l-am votat. Mulțumesc pentru răspuns.
Buna ziua. Lucrez într-un spital de stat ca asistent medical in 3 schimburi. Am dreptul legal sa efectuez doar schimbul 2 si 3.? Cu acordul cui, sau in baza carei legi.? Menționez ca dimineața am un alt job. Mulțumesc.
Bună ziua. Sunt asistent medical generalist cu o vechime de peste 23 de ani de activitate. Doresc sa efectuez recoltari la domiciliu. De ce acte am nevoie pentru a fi în legalitate? Mulțumesc frumos.
În cadrul contractul colectiv pe ramura se prevăd 5 zile de concediu la decesul rudelor de gradul 2
Intrebarea mea este:
Cumnatul/cumnata este considerata ruda de gradul 2?
Mulțumesc frumos pentru ajutor
Mulțumesc frumos pentru ajutor.


Cornel Vasile a scris:

Nu opereaza transferul in acest caz, ci schimbarea /modificarea locului muncii.

Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de Codul Muncii.

Bună ziua. Va rog sa ma ajuta cu un sfat
Sunt asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase. Recent s-a deschis în cadrul aceluiași spital o secție de ATI. As vrea sa ma transfer pe secția ATI. Se poate prin cerere de transfer? Menționez că există o mica diferența la salariu de încadrare.
La alt spital acest lucru a fost posibil doar cu un act adițional.