avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi H

Activitate Cristi H

Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament cu cei de la agentie.Dupa mai multe zile am vorbit cu proprietarul apartamentului, neam inteles la pret si lam luat. Dupa aproape 2 ani si ceva agentia a trimis o comunicare adresa prin care cere comisionul. Proprietarul nea spus ca nu are nimic semnat cu agentia ci doar o intelegere verbala iar apartamentul a fost luat pe numele fiului,Este normal ca agentia sa ceara comision cumparatorului daca nu are nimic scris cu vanzatorulVa multumesc.
Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament cu cei de la agentie.Dupa mai multe zile am vorbit cu proprietarul apartamentului, neam inteles la pret si lam luat. Dupa aproape 2 ani si ceva agentia a trimis o comunicare adresa prin care cere comisionul. Proprietarul nea spus ca nu are nimic semnat cu agentia ci doar o intelegere verbala iar apartamentul a fost luat pe numele fiului,Este normal ca agentia sa ceara comision cumparatorului daca nu are nimic scris cu vanzatorul.Este normal asa ceva si ce se poate face? Va multumesc.
Am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament,un singur apartament, Dupa mai multe zile am vorbit cu proprietarul apartamentului care mia spus ca nu are nici un contract cu agentia, neam inteles la pret si lam luat. Dupa aproape 2 ani si ceva agentia a trimis o comunicare adresa prin care cere comisionul. Este normal asa ceva si ce se poate face?
daca vanzatorul unui apartament nu are contract cu o agentie imobiliara , agentia poate pune spre vizionare apartamentul
o agentie imobiliara poate scoate la vanzare un imobil daca nu are acordul proprietarului