avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , ...

Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament cu cei de la agentie.Dupa mai multe zile am vorbit cu proprietarul apartamentului, neam inteles la pret si lam luat. Dupa aproape 2 ani si ceva agentia a trimis o comunicare adresa prin care cere comisionul. Proprietarul nea spus ca nu are nimic semnat cu agentia ci doar o intelegere verbala iar apartamentul a fost luat pe numele fiului,Este normal ca agentia sa ceara comision cumparatorului daca nu are nimic scris cu vanzatorulVa multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 4 Mai 2021
Daca exista contract semnat, este normal ca agentia sa ceara comision cumparatorului ....chiar daca nu are semnat contract cu vanzatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , ... Cristi H Cristi H Buna,am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament cu cei de la agentie.Dupa mai multe zile am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa ... Cristi H Cristi H Am fost la o agentie imobiliara ,am semnat un contract , dupa care am vizionat un apartament,un singur apartament, Dupa mai multe zile am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara Sorina Iliana Sorina Iliana Buna ziua. Am avut o vizionare la un apartament cu un agent imobiliar. Asa cum se practica acte semnate la volt de strada,pe numele sotului. Neam intalnit.. Am ... (vezi toată discuția)