Hei!
Am un SRL cu care am incheiat un act aditional cu Orange SA (pe langa un contract existent de furnizare internet) pentru un sistem de protectie informatica despre care aveam dubii daca imi rezolva sau nu problema. Toate contractele cu ei sunt in obligatie pe 24luni iar incetarea anticipata duce la plati de penalizare rata lunara x luni ramase. Pentru ca nu voiam sa arunc banii pe fereastra am solicitat o perioada de proba dar mi s-a spus din partea consultantului de vanzari ca trebuie sa semnez actele inainte si daca nu sunt multumit de serviciu sa nu semnez receptia. Problema e ca nu am primit nici un document de semnat pentru receptie si se factureaza acel serviciu doar pe baza faptului ca ei mi-au trimis pe mail o fisa de teste goala. (realmente)
Am incercat la ANCOM dar ei nu pot face nimic intrucat e vorba de un act aditional nu de contractul de furnizare internet in sine.
Am vreo sansa sa scap de povara asta?
Merci!
Bună ziua!
Am un SRL ce are în desfăşurare două contracte de furnizare internet cu obligaţia minimă contractulă de 24 de luni.
Din motive independente de mine şi operatorii de internet (atacuri cibernetice) mi-am pierdut toţi clienţii cărora le furnizam servicii web şi am rămas pe cap cu aceste contracte.
Aş dori să închid societatea însă nu ştiu care ar fi cea mai bună metodă de a face asta.
Ambii furnizori nu vor să audă de plata daunelor mai mică de cele 24 de luni x valoarea lunară factură, suma totală fiind 35.000 de lei.
SRL-ul pe care îl deţin are câteva bunuri dar care nu acoperă nici jumătate din valoarea contractului.
Cum aş putea proceda pentru simplitate şi daune cât mai mici?
Mulţumesc!
Bună ziua!
Deţin un SRL prin care prestez servicii online.
Încasez bani printr-un procesator de plată care-mi virează bancar banii clientului şi-mi emite o factură lunară cu comisioanele acestuia.
Întrebarea mea este, dacă declar toţi banii ce-mi intră în cont drept venituri şi plătesc taxele aferente (impozit pe profit, TVA, etc.) sunt obligat totuşi să ofer şi factură fiscală fiecărui client ce a plătit către procesatorul de plăţi?
Majoritatea plăţilor sunt venite din partea persoanelor fizice şi valoarea medie a unei tranzacţii este de 50 de lei.
Apoi, care sunte repercursiunile dacă ar veni un control şi ar descoperi că acele venituri nu sunt acoperite de facturi fiscale?
Mulţumesc!
Bună seara!
Sunt un student la Informatică şi plănuiesc să creez o platformă de intermedieri financiare.
Mai exact, doresc să cooperez cu micii administratori de servere de jocuri oferindu-le posibilitatea de a a-şi monetiza respectivele jocuri.
Unii dintre ei sunt PF alţii sunt deja PJ având încasări de mii de euro lunar.
Ce cod CAEN şi condiţii sunt necesare?
Mulţumesc!
EDIT: să fie clar, eu intenţionez să accept plata cu cardul şi prin alte metode de plată şi doresc să decontez suma încasată mai puţin un mic comision pentru intermediere.