avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate AnaMariaAle2000

Activitate AnaMariaAle2000

Vă mulțumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Cine il gaseste nu are ce sa faca cu acel contract.O copie dupa contract il poate obtine de la angajator.

Bună ziua
Sora mea și-a pierdut contractul de muncă într-un spațiu public!
Ce ar putea face persoana care îl găsește cu acel contract?
De asemenea, de unde ar putea obține un alt contract?
E trecută firma.. și la nume conducător auto apar eu cu semnătura mea. Amenda a zis că o trimite firmei, pe mail.. mie mi-a dat doar o foaie cu explicații, cu povestea pe scurt, cu câte kg am depășit. Mi-a zis să o dau managerului firmei, iar amenda vine pe mail cică, la firmă! Oare am eu vreo treabă? Trimite vreo amendă la adresa mea din buletin? Precizez că nu locuiesc acolo!

latka a scris:

Daca in PV de contraventie sunteti trecut dvs., atunci dvs. trebuie sa platiti, daca e firma, atunci o va plati firma.

Bună ziua
Sunt șofer angajat la o firmă din București și am fost oprit de control trafic. Au constatat că am peste numărul permis de kg marfă! Am primit o amendă în valoare de 4000 lei. Mi-au cerut datele mele, ale firmei și mi-au completat foaia de amendă. Cine ar trebui să plătească amenda, eu sau firma? Voi mai primi ceva prin poștă? Vă mulțumesc!
Până acum am acceptat să lucrez la negru, iar acum o lună mi s-a făcut cartea de muncă tot la aceiași firmă!

elenazan a scris:

Buna ziua,
De cand sunteti angajata?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Ar putea sa va treaca daca asa va doriti ambii, mai ales ca va fi un bun dobandit in timpul casatoriei, pur si simplu nu se mentioneaza in actul de vanzare cumparare provenienta banilor si astfel se prezuma ca bunul imobil este comun, dobandit prin contributia ambilor.

Mai are o garsonieră moștenită de la tatăl său înainte de căsătoria noastră! Dacă ar vinde-o, e ceva diferit faptul că moștenirea e dinainte de a fi căsătorit cu mine? Îl împiedică să treacă la comun și prin vânzarea acestei garsoniere? Menționez că atunci când ne-am căsătorit, nu am făcut separație de bunuri.
Bună ziua
Sunt angajată la un magazin, cu contract de muncă! Intrând pe site-ul celor de la CAS, apare că nu sunt asigurată! Știam că durează o perioadă până figurez ca asigurat(în funcție de patronul firmei dacă a înregistrat contractul etc.)Ce pot face? Mulțumesc!
Bună ziua
Soțul meu a moștenit de la mama lui un apartament cu două camere, dorește să îl vândă și să cumpere unul mai mare. Ar putea să mă treacă și pe mine pe contractul noului apartament chiar dacă prin vânzarea apartamentului, suma de bani este din moștenirea lui? Care sunt pașii? Vă mulțumesc!
Bună ziua
Am donat băiatului apartamentul meu.Are dreptul la el, dar după decesul meu.
Mie îmi expiră buletinul..întrebarea mea este: E nevoie de băiat să meargă cu mine să semneze pentru a putea sa imi reînnoiesc C.I? Vă mulțumesc!