avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Sora mea și-a pierdut contractul de muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Sora mea și-a pierdut contractul de muncă într-un ...

Bună ziua
Sora mea și-a pierdut contractul de muncă într-un spațiu public!
Ce ar putea face persoana care îl găsește cu acel contract?
De asemenea, de unde ar putea obține un alt contract?
Cel mai recent răspuns: AnaMariaAle2000 , utilizator 12:14, 4 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Cine il gaseste nu are ce sa faca cu acel contract.O copie dupa contract il poate obtine de la angajator.
Vă mulțumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Cine il gaseste nu are ce sa faca cu acel contract.O copie dupa contract il poate obtine de la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de itm!!!??!! ksde2000 ksde2000 Buna ziua tuturor! In urma unei cereri depusa la ITM Botosani pentru o copie dupa cartea de munca am aflat cu stupoare ca aceasta nu exista desi ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca ratacit DinuX DinuX Buna ziua! O persoana a fost angajata intr-un SRL mic. A nascut un copil, a fost in concediu crestere copil 2 ani, s-a intors la lucru pentru 2-3 luni (a ... (vezi toată discuția)
Cim pentru o persoana din ue mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca un SRL din Romania poate angaja o persoana din UE (mai precis din Germania) cu contract individual de ... (vezi toată discuția)