avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate matei_zoltan

Activitate matei_zoltan

MULTUMESC MULT,acum m-am lamurit si pot cere presedintelui Tribunalului Brasov aplicarea sanctiunilor conform L 303/2004.
Cu deosebita consideratie,
m.z.a.
BUNA ZIUA,
V-as ruga sa-mi spuneti daca exista vreun termen legal in care judecatorul este obligat sa redacteze motivarea hotararii si sa se faca comunicarea unei hotarari judecatoresti?
Va ultumesc,,
Cu stima si respect.
Buna ziua,
Sunt pensionar si sunt angajat la o societate cu capital majoritar de stat cu contract de munca pe perioada determinata.Se poate trece la angajare pe perioada de munca nedeterminata sau daca nu,atunci contractul pe perioada determinata se poate prelungi ani de zile sau necesita o intrerupere dupa cativa ani?
Va multumesc,
Cu stima si respect,
matei zoltan alexandru
Răspuns la discuția Taxa tv
Multumesc frumos pentru raspuns,acum sunt pe deplin lamurit.
Cu deosebita consideratie si respect,
M.z.a.
Discuție Taxa tv
Buna ziua,
V-as ruga sa fiti amabili si sa-mi spuneti daca e posibil sa se ceara unei persoane juridice sa achite taxa tv lunara pentru serviciul public de televiziune in cazul in care acea persoana juridica nu are incheiat contract de furnizare a energiei electrice cu mandatarii S.R.Tv.,eventual daca se poate solicita achitarea acestei taxe si din urma,din anul 2011 luna oct.,pana in prezent?
Va multumesc,
Cu stima si respect,
Matei Zoltan Alexandru
Buna ziua,
V-as ruga sa-mi dati un raspuns la intrebarea ,daca pensionarii pot fi angajati in societati cu capital majoritar de stat(ind. de aparare),cu contract de munca pe perioada NEDETERMINATA si care sunt deosebirile la desfacerea unui asemenea contract de munca(daca el se poate incheia),fata de un angajat nepensionar???
Va multumesc,
Cu deosebita consideratie,
matei zoltan alexandru
Barbat nascut in 1950 22 noiembrie,cu o vechime neitrerupa in munca de 43 de ani,cind pot beneficia de pensie,si cind trebuie sa-mi depun cererea de pensionare,la Casa Jud.de pensii. Va multumesc pentru ajutor.
Va rod sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru ca beneficiez de o pensie anticipata partial doar de 461 lei din care nu pot sa traiesc,si am fost nevoita sa mai fac ceva pentru un venit .Am facut o I.I. care nu functioneaza inca,avind ca domeniu de activitate producere de Prajituri de casa,pentru producerea lor folosesc o parte din ingrediente produse in gospodorie proprie ,iar o parte din comert.Produsul finit - prajitura - o vind in tirgurile organizate in toata tara.Vreau sa functionez in deplina legalitate,de aceea va rog sa ma ajutati cu sfaturile dumneavoastra competente. Va multumesc