avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cumulare pensie anticipata partial cu I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cumulare pensie anticipata partial cu I.I.

Va rod sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru ca beneficiez de o pensie anticipata partial doar de 461 lei din care nu pot sa traiesc,si am fost nevoita sa mai fac ceva pentru un venit .Am facut o I.I. care nu functioneaza inca,avind ca domeniu de activitate producere de Prajituri de casa,pentru producerea lor folosesc o parte din ingrediente produse in gospodorie proprie ,iar o parte din comert.Produsul finit - prajitura - o vind in tirgurile organizate in toata tara.Vreau sa functionez in deplina legalitate,de aceea va rog sa ma ajutati cu sfaturile dumneavoastra competente. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 17:47, 8 Martie 2012
Uitati un articol, nu stiu in ce masura ajuta dar cred ca e un start...
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vinzare ocazionala carti second-hand Dragos2010 Dragos2010 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,intr-o problema al carei raspuns nu l-am putut gasi inca la institutiile unde am intrebat pina acum. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Parteneriat cu firma din sua szleventee szleventee Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: Avem o firma care functioneaza in domeniul dezvoltarii de aplicatii software. Intentionam sa cream un parteneriat cu o ... (vezi toată discuția)