avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TERMEN REDACTARE MOTIVARE si COMUNICARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TERMEN REDACTARE MOTIVARE si COMUNICARE

BUNA ZIUA,
V-as ruga sa-mi spuneti daca exista vreun termen legal in care judecatorul este obligat sa redacteze motivarea hotararii si sa se faca comunicarea unei hotarari judecatoresti?
Va ultumesc,,
Cu stima si respect.
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: matei_zoltan , utilizator 10:26, 16 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
MULTUMESC MULT,acum m-am lamurit si pot cere presedintelui Tribunalului Brasov aplicarea sanctiunilor conform L 303/2004.
Cu deosebita consideratie,
m.z.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitatea unei sentinte semnate de un judecator in ziua pensionarii sale Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai Validitatea unei sentinte semnate de un judecator in ziua pensionarii sale Este valida o Sentinta civila a unui Tribunal care a fost [b]semnata de catre un ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)