avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate Bușcă Emilia

Activitate Bușcă Emilia

Am fost disponibilizata în urma restructurării postului cu drept de șomaj pe 12 luni. Înțeleg că mă pot înscrie la șomaj dacă închei un c.i.m pe perioada determinata mai mare de 12 luni. Intrebarea mea este: mai este valabila repunerea în plata după suspendare? Mulțumesc!
Am fost disponibilizata în urma restructurării postului cu drept de șomaj pe 12 luni. Se poate pierde acest drept de șomaj dacă ma angajez pe o perioadă determinată după terminarea acesteia? Menționez că încă nu am făcut niciun demers pt șomaj. Mulțumesc!
Bună ziua! Preavizul de 20 zile lucrătoare acordat de către angajator la încetarea CIM poate fi întrerupt doar de concediu medical? În această perioadă de preaviz am donat sânge la Centrul de Transfuzii prin care se acorda o zi liberă. Intrebarea ar fi : se poate lua în considerare această zi pentru întreruperea preavizului?
Bună ziua. In adeverința oferita de către angajaor pentru zilele de concediu medical din ultimele 12 luni sunt cuprinse și zilele de concediu medical pentru Covid19? Menționez ca în perioada septembrie - octombrie 2020 am avut 24 zile concediu medical pentru Covid19. Mulțumesc.!
În perioada 16.09.2020-09.10.2020 am fost în concediu medical pt Covid19. Din adeverința angajatorului reiese ca am avut 24 zile concediu medical. Din fluturașul de salariu reiese ca am fost plătită 18 zile lucrătoare. Diferența de 6 zile cred că reprezintă zilele nelucrătoare (sâmbăta și duminica). Intrebarea mea at fi: e normal ca adeverința angajatorului sa cuprindă și zilele nelucrătoare deși am fost plătită doar în zilele lucrătoare? Mulțumesc