avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Activitate becali1

Activitate becali1

Răspuns la discuția poprire salariu
Am si eu o intrebare.Daca o persoana are 2 popriri pe salariu provenite din credite bancare neplatite cit i se poate retine din salariu ...pentru a se vira catre cele cele 2 institutii unde are restante.

Discuție INTREBARE
Daca o persoana are 2 popriri pe salariu provenite din credite bancare neplatite cit i se poate retine din salariu ...pentru a se vira catre cele cele 2 institutii unde are restante.

Multumesc pt. raspuns.Unde pot gasi aceasta reglementare?.Ce lege este nr. etc
Eu nu am nimic cu animalele.Sa nu fiu inteles gresit.Dar in blocul meu (care are cam 500 de garsoniere),sunt mai multi caini decat bebelusi si chiar dect copii iar daca in lege scrie "peroane",atunci legea este prost facuta si trebuie revizuita.Poate gresesc si imi cer scuze daca am deranjat iubitorii de animale.
Nu stiu cum sunt platiti alti membri al comitetului de bloc,dar la mine in bloc aceasta se face pe numarul de persoane.Aceasta practica nu mi se pare legala.Va rog sa ma lamuriti.
Daca un bebelus este trecut la plata intretinerii,de ce nu este trecut si cainele ?El nu consuma apa ,nu se incalzeste,nu foloseste liftul???