avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate CriGalan

Activitate CriGalan

Multumesc.
Multumesc.
Emitere e-factura pentru Asociatii de Proprietari

Buna ziua. SRL si PFA care presteaza diferite servicii (curatenie, reparatii, intretinere instalatii, etc) pentru o Asociatie de Locatari sunt obligate sa emita e-factura pentru serviciile facute sau pot folosi facturi de tip "clasic"?
Buna ziua, Anatiti

Mi-ar fi de mare ajutor daca ati putea indica articolul de lege care sustine afirmatia dv. Administratorul asociatiei noastre angajeaza si plateste diverse firme pentru a presta niste servicii care nu sunt neaparat necesare dar care incaseaza de la asociatie sume de la 3500 la 11500 lei. Nu stiu sa exista contract intre Asociatie si prestatorii de servicii, stiu doar ca nu se fac cereri de oferta(selectie a furnizorilor).

Multumesc anticipat.

anatiti a scris:

Orice actiune, imbunatatire, etc care necesita cheltuieli mari se aproba de ad generala ordinara prin introducerea in bugetul asociatiei. Nu este o lucrare simpla si trebuia prevazuta si aprobata in bugetul asociatiei la respectiva ad. generala.

Buna ziua,
Am intrebat pe mail si pe Administrator si pe Presedinte. Presedintele nu a raspuns, Admin a spus ca nu este treaba Presedintelui. Oricum, m-am lamurit aici, pe avocatnet.ro, multumita raspunsurilor dv.
Am citit si eu Legea 96 dar in Ro se pare ca nimeni nu respecta legile.

Multumesc!
Multumesc. Cred ca ar fi trebuit sa ne explice, nu sa tranteasca numere pe hartie. O zi buna!
Multumesc.
Tarif apa rece Apa Nova vs Asociatie.
Apa Nova factureaza consumul de apa rece al asocietiei de proprietari la 6.11 lei/mc. Asociatia ne calculeaza consumul de apa rece la 10.41 lei/m3 de parca ar vinde apa catre noi. Este legal sau normal? Tot blocul este contorizat cu contoare radio, primim lunar fisa consumului de la firma de contorizare.
Multumesc.
Multumesc. O zi buna!