avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Emitere e-factura pentru Asociatii de Proprietari Buna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Emitere e-factura pentru Asociatii de Proprietari Buna ziua. ...

Emitere e-factura pentru Asociatii de Proprietari

Buna ziua. SRL si PFA care presteaza diferite servicii (curatenie, reparatii, intretinere instalatii, etc) pentru o Asociatie de Locatari sunt obligate sa emita e-factura pentru serviciile facute sau pot folosi facturi de tip "clasic"?
Cel mai recent răspuns: CriGalan , utilizator 07:39, 15 Ianuarie 2025
Buna ziua, din ce am inteles eu, e-factura este obligatorie pentru toti.
Asociatiile de proprietari pot primi e-facturi, fara nicio problema, acum depinde daca firmele despre care vorbiti sunt inscrise in SPV si oarecum, obligate sa lucreze cu e- factura. Deocamdata, asociatiile de prop. care nu au activitate comerciala (cele care nu au spatii inchiriate, etc.), nu sunt obligate sa lucreze (mai bine-zis, sa emita facturi) prin SPV, fiindu-le indeajuns traseul clasic...
Multumesc.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sau prestari servicii? dana_maria1984 dana_maria1984 Buna ziua, Asociatia de proprietari detine un apartament in cladire (proprietate comuna) si dorim sa il dam in uz unei persoane care va presta servicii de ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis cladire fara asociatie andrei_pap87 andrei_pap87 Locatarii unui bloc nu sunt constituiti in asociatie de proprietari...acoperisul cladirii (considerat bun comun) este intr-o stare avansata de degradare, iar ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)