avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate IanRohan

Activitate IanRohan

Răspuns la discuția Recuperare bani
El este unic asociat,iar somatie a primit.Firma este in faliment,iar datoria este veche de 2 ani.Se poate pune poprire pe salariu-l sau acolo unde lucreaza acum?
Discuție Recuperare bani
Buna ziua,
Un sfat daca puteti sa-mi dati ar fi foarte bine.
Un client a refuzat sa-mi plateasca o factura,dupa multe tergiversari si cu ajutorul Justitiei am o sentinta.Clientul tot nu plateste,si cel care se ocupa de executare zice ca nu are ce-i face deoarece firma nu mai functioneaza si el s-a angajat acu la o alta firma.Am discutat cu el si nu vrea sa plateasca nici in rate.Se poate indrepta recuperarea datoriei impotriva patronului ca persoana fizica?Trebuie din nou sa merg la judecata?
Acum el pe firma nu mai are nimic,nici sediu social nici active.
Răspuns la discuția Recuperare
Buna,

nimeni n-are habar de asa ceva?
Răspuns la discuția Recuperare
Multumesc pentru raspunsuri.M-am mai lamurit cu ceva.Auzisem ca sunt firme de recuperare a datoriilor care preiau datoria, iti platesc ei si dupa aia recupereaza de la rau platnic.Daca aveti stiinta de asa ceva va rog sa-mi dati de veste.
Discuție Recuperare
Buna seara,

cam asa sta si patania mea:in urma cu 2 ani am vandut catre o societate comerciala mai multe echipamente de comunicatii wireless.Am convenit cu patronul ca sa-mi dea banii in mai multe transe,dar el nu s-a tinut de cuvant.Dupa repetate discutii a refuzat sa le plateasca,si sa le returneze.L-am actionat in judecata si am castigat.El nu s-a prezentat la judecata.La recomandarea avocatului am mers la o firma de executori,dar se pare ca am dat de o bizarerie.Executorul a fost de acord sa preia cazul,si in consecinta am platit taxa ceruta.Dupa o luna-l sun sa vad ce a rezolvat,si el zice ca vrea de la mine codul CUI al invinuitului,il dau.Mai mult ii spun si unde lucreaza in prezent,dar executorul imi zice ca nu-l intereseaza,ca el se indreapta doar impotriva societatii comerciale.A trecut un an si nimic.Daca se poate un sfat?
Răspuns la discuția Marcarea terenului la intabulare
"expertul" ala are si ajutoare,dar se pare ca nu vrea cu nici un pret sa faca acest lucru.Am fost de acord sa-i platesc din nou masuratoarea dar nu vrea (nu vrea pentru ca a facut o greseala elementara si el se crede o somitate in domeniu, iar o remasurare i-ar stirbi prestigiul).Credeti ca o solutie ar fi o reclamatie la OJPC pentru neefectuarea completa a serviciului prestat?
Răspuns la discuția Marcarea terenului la intabulare
chiar nu stie nimeni?
Salut,
Imi poate spune cineva daca cel care face masuratorile in teren si intabularea are obligatia, de a marca prin tarusare zona masurata?
Ai vreun sfat sau vrei sa-mi tii o lectie de morala,de galerie nu-mi arde acu'
Acest lucru l-am inteles dar ma mira faptul ca cei de la ANCPI si-au dat girul ca acel teren este acolo unde a masurat cel de a facut intabularea.Acum eu am acte in regula pe terenul altuia,si asi putea sa incep sa construiesc pe acel teren.