avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate kosmin_2010

Activitate kosmin_2010

Răspuns la discuția Executare girant
Cred ca deja s-a trecut la executare ! Am primit informare de la executor ca mi-a fost pusa deja poprire incepand cu 1 aprilie pentru venitul inregistrat (pensie de urmas)
La incheierea unui contract de colaborare cu o firma de cosmetice, o amica mi-a cerut ajutorul sa fiu girant. Am acceptat tinand cont de faptul ca o cunosc. A urmat o perioada de colaborare intre firma si acea persoana pana intr-un moment cand persoana nu a mai platit, Au curs penalizarile, invitatiile la conciliere directa (unde eu fiind la serviciu nu am ajuns firma avand sediul in Ploiesti) iar la final trimiterea in judecata unde asa cum era si firesc firma a castigat. S-a trecut la executarea silita. Pentru 1800 de lei ne-a fost pusa poprire la amundoi. Eu in prezent nu mai lucrez, sunt la master si iau o pensie de urmas. Debitoarea are salariu. Pot scapa de aceasta poprire dat fiind ca executorul opreste deja de la o sursa ? Ea e de acord sa-si asume cumva raspunderea privind plata ca sa-mi scoata mie poprirea ?
Eu am pensia de 500 de lei. Sa inteleg ca voi primi in continuare pensia pe card doar ca se va retine o poprire ?
Nu stiu cum sa procedez !

Multumesc anticipat tuturor celor si-au rapit din timp pentru a-mi raspunde.
Da, am facut plangere impotriva procesului verbal. Am primit termen, si la termen mi-a aparut : Respinge cererea . Mai am sau nu dreptul la recurs. Am primit mai multe raspunsuri :)

Obiect dosar: Anulare proces verbal de contravenţie
Materia juridic?: Contencios administrativ şi fiscal
Un Proces Verbal intocmit de IPJ [Editat] pentru viteza, Eu sincer nu aveam viteza aia, aveam cam cu 10-15 km mai putin care imi salveaza permisul . Instanta mi-a respins cererea. Mai am drept la recurs ? va rog sa ma ajutati, locul meu de munca este pe baza de permis. Pot cere suspendare pentru executarea pedepsei ?( suspendarea permisului pe o perioada de 3 luni) . Am nevoie de ajutor !
Răspuns la discuția NEPLATA FACTURA telefonie mobila
Este o problemă destul de mare aceea a penalităţilor în destul de multe companii prestatoare de servicii. În momentul semnării contractului este bine să aveţi în vedere acest lucru ba chiar mai mult, majorarea procentului de penalizare după o anumită perioadă de timp. Cred că puteţi formula o întâmpinare în acest sens.
Întrebarea mea vine cum se procedează atunci când sunt Fidejusor, in cazul unui contract cu S.C XZY SRL unde debitor este altă personă !
Eu am aflat de această datorie în urma unei Concilieri sosite prin poștă (s-a semnat confirmare de primire). Când am contactat debitorul nu mi-a mai fost răspuns. Ca după o perioadă de timp să primesc o citație prin care se anunță un nou termen, Eu nu am aflat nici de termenul inițial. Ce pot face în acest sens ?Unu la mână sunt student și nu am venituri, doi la mână, factura e de 361,31 Lei și penalitățile de 1083,93Lei . din ce am înțeles dintr-o sursă apropiată debitorului, conform unei hârtii emise de reclamantă ? Ce pot să fac ? Să scăp cel puțin pentru moment, nu ar fi o problemă factura cât sunt penalitățile .
Răspuns la discuția debitor de rea-credinta
AM SI EU O INTREBARE.. SORA MEA A ALUCRAT CU FIRMA DE COSMETICE RAMANAND RESTANTA CU 1 MILION FIRMA I-A DAT DOSARUL LA O FIRMA DE RECUPERARI ... CE SE POATE INTAMPLA ...?