Buna ziua! Am gasit o societate care se ocupa de plasarea fortei de munca in strainatate dar mi-e frica sa nu fie teapa. Exista vreo modalitate prin care se poate verifica daca isi respecta obligatiile asumate?
Acum un an de zile mi-am dat demisia de la societatea la care am lucrat. M-am interesat la ITM si acestia mi-au confirmat faptul ca mi s-a inchis contractul de munca. Problema este ca eu nu am primit decizia de incetare a contractului de munca (nici nu stiam ca se face asa ceva pana nu mi-a fost necesara zilele acestea). Daca angajatorul refuza sa-mi trimita aceasta decizie ( deoarece nu ne-am despartit tocmai in cele mai bune relatii) cum as putea face rost de ea? Cei de la ITM au zis ca ei nu elibereaza copii dupa decizii....Va multumesc.
da.am 3 saptamani de cand l-am anuntat si 2 de cand am trimis demisia. am mai ramas sa gasesc pe cineva in locul meu.ideea e ca angajatorul nu vrea sa plec si tot gaseste pretexte....
Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc!