avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaMaria283830

Activitate AndreeaMaria283830

Buna. Ceea ce scriu este legat de o persoana ce are telefon cu butoane si m a rugat sa postez. In urma cu 10 ani a avut probleme de familie facand o depresie si schizofrenie..a mers la psiholog, apoi a mers o singura data la psihiatru punandu i acest diagnostic si dandu i o medicatie fara internare..s a vindecat , fara probleme acum...ea ar vrea sa dea de permis..poate face scoala de soferi? Inca se afla in evidenta chiar dava nu a fost internata? Se iau in evidenta numai persoanele internate?
Buna ziua. Indemnizatia de crestere a copil si alocatia pana pana la 2 ani..de exemplu se vireaza in octombrie, eu iau pentru septembrie sau luna octombrie?
Faptul ca nu l cauta, mama e obligata sa i dea raportul tatalui ce se intampla cu copilul?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Tatăl are dreptul la ce a cerut și la mult mai mult.
Apelati la avocat foarte bun dacă vreți sa va apărați ca lumea și sa aveți o abordare corecta de apărare în toate privințele.
Se pot întâmpla multe lucruri în astfel.de cazuri și este bine sa fiți bine informată de avocat în mod confidential.

Buna ziua. In cazul unei separari de 4 luni ..mama stand cu copilul la domiciliul propriu(inainte de casatorie) , tatal si a cautat copilul dupa 3 luni si nu scrie mesaj legat de copil sa vada ce face, avand pretentia sa i dea mama detalii de copil(eu stiu ca ea nu e obligata sa faca asta) ..mama poate fii cu altcineva? Sau se considera adulter avand casatorie chiar daca s separati?
Se pune la vechime cei doi ani?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

Buna seara. Am terminat o postliceala de asistent medical generalist...pana la temrinarea scolii am nascut, beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului...se ia in calcul pt vechime?
Buna. Avand locuinta pe numele de fata si lucruri fara a fi pe numele meu si al mamei luate cu mama..fiind separati...dupa 5 ani de casatorie , sotul are drept la ceva sau se ia numai cele facute impreuna?
Centrala e luata in timpul casatoriei si instalata in apartamentul cu numele de fata, suntem separati de 2 luni si el nu a contribuit cu nimic...plus ca din ce stiu dupa 5 ani de casatorie bunurile se impart
Buna. Am nevoie de doua informatii:
1. Am locuinta pe numele de fata , mama fiind stapana cat traieste si proiectul pt instalarea unei centrale e pe numelele de casatorie. Stam separati , sotul nu a investit nimic aici , nu a cautat copilul de 4 luni ..in caz de divort, sotul poate cere drept jumatate din banii de pe centrala?
2. La instanta in caz de divort, sunt dovezi poze, inregistrari, convorbiri telefonice sau conteaza doar martorii? Din ce am inteles , in Ro nu se ia in considerare, doar in alte tari..vor sa aprobe si in Ro asta