avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate VS57SNI

Activitate VS57SNI

un sindicat,respectiv cel al politistilor si vamesilor pro lex detinatorul marcii ,da in judecata alt sindicat pentru ca foloseste tot sintagma Pro Lex
Răspuns la discuția prezentarea in justitie
Tocmai aici este problema ,eu sunt reclamant iar angajatorul parat,are el interesul ca eu sa ma prezint in instanta?ma indoiesc,interesul sau este sa ma "saboteze"
As dori sa stiu ,daca poate cineva sa ma ajute,daca angajatorul are obligatia sa ma invoiasca (cu plata sau fara plata)in ziua cand sunt citat la tribunal la instanta de contencios administrativ,si daca da, care este legea care-l obliga.
Fac mentiunea ca tocmai el,ANGAJATORUL, este cel reclamat la instanta sus mentionata si nu ar avea nici un interes sa ma invoiasca in acea zi.
sper sa primesc un raspuns pe aceasta tema pana pe data de 31.05.2010.
Multumesc,
freeelis a scris:

Referent III superior 1, puteti promova.

Consider ca poate promova in referent clasa a-I-a sau a-II-a in cel mai rau caz.
consultati prevederile legii 188/1999 republicata in M.OF.partea a-I-a nr.365/29 Mai 2007si aleHG.nr.611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei fun ctionarilor publici.Este foarte simplu (daca se vrea iar daca nu-luptati pentru drepturile dv.)
Răspuns la discuția Proces verbal politia comunitara
posibil sa citim OG-uri diferite ,[1b]eu citesc OG 2 /2001 actualizata,2 lucrez in domeniu,as putea spune ca sunt de specialitate asa ca stiu ce spun dar la urma urmei fiecare este liber sa faca/creada ce vrea.
Răspuns la discuția Proces verbal politia comunitara
conform OGnr2/2001 atunci cand contravenientul nu este de fata,nu poate,refuza sa semneze ,agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari,mentiunece trebuie confirmata de un martor.
Legea permite ca PVCC.sa fie incheiat si fara martor cu obligatia agentului de a mentiona de ce a fost intocmit asa.
Plangerea se depune la sediul institutiei din care face parte agentul constatator,institutie ce are obligatia de a o primi,inregistra si trimite instantei de judecata.