Buna ziua, vreau sa fac succesiunea după un părinte decedat și exista un garaj, construit in 1982, cu teren in consiune, fără acte de proprietate pe clădire, neînregistrat. Pentru a face intabularea ce acte sunt necesare? Care ar fi timpul până la obținerea actului pentru a incepe succesiunea? Unde se fac aceste acte?
Buna seara, in cazul d zbaterii moștenirii, un garaj, cu teren in concesiune, construit in anii 1980, fără act de proprietate, doar contract de concesiune in derulare, intra la dezbatere? Este considerat bun al decedatului?
Buna ziua. Sunt izolat la domiciliu, fiind contact direct cu o persoana confirmată covid, s-a făcut ancheta de la DSP. Situația mea este următoarea: de la 1.09.2020.până la 31.008.2021 nu am fost angajat și nici asigurat la sănătate,până atunci fiind asigurat de peste 27 de ani, de la 1.09.2021 sunt angajat din nou. In izolate am intrat până pe 18.10.2021, as dori sa știu dacă beneficiez de concediu medical, sunt înscris la medic de familie, lucrez in învățământ. Mulțumesc.