Mulțumesc! Decizia de pensie a fost august 2024. Acum angajatorul procedează la încetare de drept a CIM. Azi mi se comunica punerea în aplicare a art 56 c din Codul Muncii. Dar Decizia are scris inceout data 26.03.
Am decizie întrerupere CIM conf. art 56 c) din data de 26.03.2025, dar luare la cunoștință va fi pe 31.03. CÂND este legal să se întrerupă CIM, pe 26 sau pe 31?
Multumesc pentru raspuns! angajatorul nu are numarul dosarului meu de pensie, Casa nu a trimis astfel de informare. Casa trimite o lista pe baza de cnp, data emitere, tip decizie, nume. In deciziile trimise de angajator salariatilor se incepe sus in pagina : Avand in vedere dosar nr 12345 din data 21.05.2023. Deci nu are de unde sti numarul decat de la mine si nu-l va avea. [b]Are decizia legalitate in absenta nr dosar. pensie ? [/b]Se invoca art 56 alin 1, lit. c din Codul muncii . Avem CCM 2025 la nivel de unitate si desi este in fapt o disponibilazare colectiva a 400 de salariati pensionari, nu se respecta CCM.
Buna ziua!
Angajatorul incalca normele GDPR daca intr-o decizie de incetare a contractului de munca invoca "decizie pensie nr. .... din data... eliberata de Casa Judeteana de Pensii, privind PLV" ? Precizez ca eu nu am furnizat angajatorului nicio data de inregistrare . Casa probabil a furnizat informatii conform legii dar utilizarea datelor proprii nu imi pare ok. Opinia dvs. va fi apreciata. Multumesc!
Cand zic formula ma refer la cea matematica de aplicarea a coeficientului de grupa 1 100% , cu inmultirea cu 50% a punctajului lunar. Daca se aplica formula cu adunare 0.5p lunar conform legii 360 , atunci la total ies pe -3p fata de decizia initiala.