avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Bordeiu Paul Marius

Activitate Bordeiu Paul Marius

Trebuie sa fie o modalitate de a combate acest neadevăr, altfel oricine se poate trezi cu cineva care i va cere un împrumut neefectuat. (deajuns sa facă rost de ceva date personal). De asta am și scris în acest forum, poate s a mai întâlnit și altcineva cu aceasta problema și a găsit o soluție legala.
Ideea este ca acest... Contract de imprumut,, este nereale. Este depus la instanta pentru a diminua masa succesorala și pentru a obține sotia defunctului ceva în plus.
Salutare tuturor! Va rog sa ma sprijiniți cu informațiile necesare pentru următoarea situație. Cum pot demonstra ca un contract de imprumut între 2 persoane fizice nu este legal, sau transferul de bani nu a avut loc? Ce acte normative trebuiesc respectate în aceasta situație?
Într un proces de partaj succesoral după tatăl meu, sotia acestuia (reclamanta) a prezentat instantei ca pasiv un contract de împrumut încheiat cu fratele ei (tehnoredactat, nu autentificat la notar) pentru suma de 30000 lei. Avocata mea a cerut instantei sa prezinte reclamanta dovada transferului interbancar pentru a dovedi împrumutul, reclamanta neprezentand acest document. Dar pentru instanta nu a fost suficient acest lucru.
Va mulțumesc!
Buna ziua! Sunteti sigura de răspuns? Este vorba de bani adunati in timpul casatoriei cu tatal meu, nu provin din mosteniri proprii ale sotiei tatalui. Este posibil ca tatal meu sa fi fost doar imputernicit la cont. Va mulțumesc pentru sprijin!
Pai conturile sotiei nu sunt bunuri comune cu tatal meu?
Bună ziua! Va rog sa imi spuneti daca sotia tatalui meu (decedat) are cota parte la bunurile tatalui meu, pe care le a dobandit inainte de casatoria cu ea.
Care sunt demersurile legale care le pot face pentru a afla conturile sotiei tatalui meu, pentru ca aceasta nu vrea sa le declare la notar pentru succesiune. Va mulțumesc anticipat!
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Imi puteti spune ce cota va avea sotia tatalui?

Am uitat sa mentionez ca bunicul este inca in viata.
Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema: tatal meu este decedat si a fost casatorit la momentul decesului cu o alta sotie (eu provenind din alta casatorie). In cazul dezbaterii succesiunii dupa bunici, sotia tatalui meu mai are cota la bunurile acestora?
Buna ziua! Va rog sa ma ajuți cu raspunsul la urmatoarea situatie. Tatal meu a decedat si ca mostenitori o are pe sotie, un fiu (eu) si o fiica ( ambii rezultati din alte doua casnicii).
Tatal avea ca bunuri dobandite inainte de casatoria cu actuala sotie mostenitoare:
- o casa construita pe terenul bunicului (bunicul este in viata). La o eventuala succesiune dupa bunic, sotia actuala a tatalui beneficiaza de mostenire la aceasta casa?
- un bar cu magazin construite pe un teren achizitionat inainte de casatorie. Care este cota de care beneficiaza sotia actuala si copii pentru acestea?
- o anexa alipita barului si magazinului, construita in timpul casniciei, pe terenul achizitionat inainte de casnicie. Care este cota de care beneficiaza sotia actuala si copii pentru acestea?
- un cont bancar deschis doar pe numele tatalui, in care se afla banii obtinuti din vanzarea unui apartament dobandit inainte de casnicia cu actuala sotie. Care este cota de care beneficiaza sotia actuala si copii pentru acestea?
Tatal mai detinea in coproprietate cateva terenuri achizitionate in timpul casniciei. Care este cota de care beneficiaza sotia actuala si copii pentru acestea? Precum și un cont bancar deschis pe numele ambilor soti. Care este cota de care b
eneficiaza sotia actuala si copii pentru acestea?
Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua! Pentru a deschide un SRL cu codul CAEN 8690 – Alte activități referitoare la sănătatea umană, in vederea desfasurarii activitatilor in cadrul unui cabinet de kinetoterapie, este nevoie ca o treime din consiliul de administrație să fie medici (sau adminstratorul să fie medic)?