am inteles asta in teorie...dar as vrea sa stiu cum pot afla exact daca e sau nu in inchisoare...initial cineva imi spunea ca ma pot adresa sectie de politie de care apartine insa se pare ca nu e chiar asa usor....am fost azi la ei si toti sunt dumnezei acolo.... e buna zicala aia "pune uniforma pe un cioban si se crede buricul pamantului"...ca sa concluzionez... CUM AFLU EXACT DACA E LA INCHISOARE SAU NU? VA MULTUMESC!
va multumesc...problema mea era ca nu stiu cum sa aflu daca a fost ridicat....s-a judecat si recursul la curtea de apel si s-a dat cu executare definitiva si irevocabila....vreau sa stiu cum aflu daca a fost arestat si bagat la zdup unde-i este locu'
scuze....se pare ca nu vrea sa se duca direct la subiect in portal ... este vorba de inculpatul CRUDU HORIA IOAN inselaciune art.215cp s-a judecat si recursul si s-a hotarat ca este nefondat si i s-a dat 1an jumate cu executare - definitiv si irevocabil....important este ca nimeni nu ma ajuta :((
buna ziua,
m-am trezit intr-o dim. ca imi zice sefu ca ma da afara (ca imi da 20 de zile preaviz dar sa stau aks ca plateste etc) pe motiv de restructurare.....a mai practicat acest lucru si acum 2-3 luni cu un alt coleg....eu i=am zis ca nu accept si ca sa-mi dea alternative de posturi de munca in firma....am acceptat un alt post (cu schimbarea incadrarii in cartea de munca) din designer in lucrator comercial...acum vrea sa ma dea afara si din acest post pe acelasi motiv (restructurare etc)-numai ca el deja a dat anunt pentru designer pe bestjob (postul meu initial)....problema este urmatoarea:
1- modificarea de functie nu trebuie motivata? - poate viitorul angajator considera ca poate a fost o penalizare sau ceva de genul
2- in ce masura pot reclama la itm sau oriunde in alta parte acest abuz (faptul ca sunt inlaturat pe motiv de restructurare dar se angajeaza in draci in urma mea)-trebuie cumva sa astept decizia finala?
3- CE POT SA FAC?
in cadrul unitatii in care lucrez se vor efectua restructurari iar in contractul colectiv de munca apar urmatoarele conditii: (legat de "prioritatea" la concediere):
-salariatii care sunt asociati la alte societati....
-salariatii care au un alt loc de munca...
-salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare.... -persoanele care indeplinesc conditiile de pensionare la cererea lor
intrebare mea este: (eu as indeplinii conditiile de pensionare anticipata fara penalizari dar nu vreau sa ma pensionez acum)
MA POT FORTA SA MA PENSIONEZ CONFORM ULTIMULUI ALINEAT DIN CCM?
DACA TOTUSI VOI FI RESTRUCTURATA SI VOI BENEFICIA DE "VENIT DE COMPLETARE" CF. OG 36/2011 PLUS SOMAJ IN CE MASURA ACEST LUCRU IMI V-A AFECTA PENSIA?
la mine la munca se v-a aplica in curand o concediere colectiva cu 6 salarii compensatorii - dupa acest lucru imi pot depune actele de pensionare sau sunt obligat sa depun mai devreme- imi v-a afecta acest lucru pensionarea anticipata?
multumesc
- dupa incheierea contractului de munca sunt obligata la somaj sau imi pot depune actele de pensionare?
buna seara...sunt nascuta in 20.01.1953 si am 38 de ani si 6 luni vechime in munca...intrebarea mea este:
- pot beneficia de pensie anticipata integrala (fara penalizari) in aceste conditii?