avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate Andraaaa@

Activitate Andraaaa@

Bună ziua! Dacă sotul este cadru militar și dorește sa ia luna tatalui,are nevoie de adeverinta cum ca eu m.am întors la munca?(asa i s.a spus de la unitate). Menționez ca firma unde lucram s.a inchis înainte de a naște,deci nu ma întorc la servici.
Mulțumesc!
Bună ziua!
Am o nelămurire cu CCC,copilul face 2 ani pe 28 februarie,când am întrat în CCC nu lucram,însă am avut cele 12 luni lucrate pentru a beneficia.Vreau sa știu pana când mai iau indemnizatie dacă tatăl nu se încadrează pentru luna lui?
Înainte de mama ei

raluk0207 a scris:

Fiica decedatei când a murit? Înainte sau după mama ei?

Bună ziua!

Sper sa ma puteți ajuta cu un răspuns.
Socrul meu a avut o sora care a decedat,și aceasta are un teren mostenire de familie pe care l.a primit cand era căsătorită.Mentionez ca fata decedatei nu mai este nici ea printre noi.Doar sotul a supraviețuit.As vrea sa știu cum se împarte acel teren între sotul supravietuitor și fratele decedatei? Sper ca a-ți înțeles ce am scris.
Mulțumesc!
August 2019-Mai 2021

Cornel Vasile a scris:

Postați perioadele lucrate..

Buna ziua! Am o nelamurire. Am lucrat la un magazin partener Telekom pana anul acesta in mai cand firma s.a desfiintat,in iunie am aflat ca sunt insarcinata,nasc in martie 2022 si as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere copil pt ca dupa calculele mele as avea 12 luni lucrate in ultimii 2 ani.