avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o nelămurire cu CCC,copilul face 2 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o nelămurire cu CCC,copilul face 2 ani pe 28 ...

Bună ziua!
Am o nelămurire cu CCC,copilul face 2 ani pe 28 februarie,când am întrat în CCC nu lucram,însă am avut cele 12 luni lucrate pentru a beneficia.Vreau sa știu pana când mai iau indemnizatie dacă tatăl nu se încadrează pentru luna lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 9 Ianuarie 2024
Dacă tatăl nu se încadrează pentru luna lui, atunci CCC pentru dvs se va termina la 28.02.2024, inclusiv.

Tatal trebuie sa declare la AJPIS ca nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ContSters421517 ContSters421517 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți în legătură cu următoarea situație : - sunt în concediu pentru creșterea copilului din iunie 2015, copilul ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste indemnizatia pentru ccc? myyaa myyaa Buna ziua, nelamurirea mea este daca indemnizatia de crestere a copilului se plateste de pe o luna pe alta, adica perioada mea de ccc s-a terminat pe data de ... (vezi toată discuția)
Ccc o luna pentru tata evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Eu imi termin ccc in 2 luni si ma intorc la servici si am inteles ca ultima luna trebuia sa stea tatal in concediu crestere copil.Problema este ca ... (vezi toată discuția)