avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Activitate dandumi

Activitate dandumi

Răspuns la discuția dreptul la pensie
VAa multumesc pt raspunsuri
Buna ziua. Soacra mea are 62 de ani si lucreaza din 2001 ianuarie. Pana in 2001 a mai lucrat fictiv dar nustiu daca e contabilizat pe undeva.La citi ani vechime poate iesi sau citi ani trebuie sa mai lucreze pentru a iesi la pensie de drept? Multumesc!
Soacra mea s-a recasatorit acum 7 ani si in 2008 decembrie a ramas vaduva.Este angajatala la o scoala om de serviciu de 7 ani cu salariul minim pe economie.Directiunea i-a comunicat ca va mai lucra pana in varasi din cauza varstei{65 ani}.Sotul decedat avea pensie de 640 lei.Intrebarea mea este ce sa faca, sa lucreze pana in vara dar mai beneficiaza de pensia de urmassau daca are dreptul la pensie de drept la numai 7 ani vechime in campul muncii? Multumesc
Răspuns la discuția donatie
Multumesc d-na Ioana !:)
Discuție donatie
Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema:
unchiul meusi-a cumparat recent o masinasi vrea sa mi-o doneze cindn-o sa mai poata conduce(73 .Cine trebuie sa mai semneze sau sa fie de acord(este la a doua casnicie). Precizez a avut masina inainte de a doua casatorie.Actuala sotie are un copil dintr-o casatorie anterioara.Multumesc!
Discuție donatie masina
Buna ziua,
Unchiul meu vrea sa-mi doneze masina recent cumparata.Ce pasi trebuie sa urmez si cine mai trebuie sa fie de acord cu donatia?
Precizez ca este la a doua casatorie(in cazul in care conteaza)