avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela Ponomarenco

Activitate Mirela Ponomarenco

Bună ziua.Ce se întâmplă cu pârâții dacă nu se prezintă la procesul de succesiune,sunt strigați de fiecare dată iar de când a început procesul unii dintre ei au refuzat total.Vor fi amendați
Lucrez în spital.De ce spitalul îmi plătește decât 3 ture de noapte de la ora 19 până la ora 7, în cazul în care eu lucrez 7 nopți pe lună,cu 15% în ideea în care ar trebui să mi le plătească cu 25%
Bună ziua.Lucrez la servici cu o colegă care ma stresează rău de tot,este bipolara,are cred probleme psihice,ptr.ca atunci când doarme scrîsneste din dinți, repeta aceleași lucruri,se bucura de raul altora și inventează lucruri.A fost chemata și la comisia de etica dar tot în colectiv este.Toate colegele fug de ea și eu care am încercat sa o înțeleg am ajuns sa fiu marginalizata de colege.Nu mai suport aceasta situație, sunt un om decent care lucrez în același loc de 30 de ani,și am ajuns sa am dureri de colecist, stomac și cap. Ce trebuie să fac deoarece conducerea,adică șefii nu au făcut nimic pana acum în ceea ce privește comportamentul acestei persoane.Multumesc.
Bună ziua.Am varsta de 55 de ani și 31 ani vechime împliniți pe data de 1 mai 2023..Numai pot sta la serviciu ptr. că am 2 părinți bătrâni și bolnavi și as vrea sa ma ocup de ei sa-i îngrijesc.Pot să plec de la serviciu, și dacă DA primesc și eu ceva bani pana în momentul când voi ajunge la limita de a ieși normal la pensie.Unde pot merge,la casa de pensii de care aparțin? Mulțumesc.
Bună ziua.Cum pot obține duplicate certificate de naștere ale unor persoane cu care sunt în proces de succesiune ,cu care nu pot comunica și instanța mi le cere.Multumesc. Și aceste persoane sunt citate că părăti în proces.
Vârstă 55 ani,născută în 1968 ,vechime neîntreruptă în muncă de 32 ani ,asistentă medicala cu ture de noapte lucrate, când mă pot pensiona anticipat.Multumesc.
Bună ziua ,Am o vechime în muncă de 32 de ani și vărsat de 55 de ani .Când pot să mă pensioneze anticipat parțial? Dacă cer pensionare anticipată acum ce sumă voi primi lunar, aproximativ? dacă puteți sa-mi răspundeți. Mulțumesc.
Tatăl meu este în proces la judecătorie ptr. a-și recupera dreptul,și exista și un act de moștenire pe numele unui frate dar tatăl meu nu a primit nimic și se stipulează și succesiunea unde tata nu a fost chemat și i s-a falsificat și semnătura.Tata vrea sa atace acest act de moștenire și să-l anuleze dar trebuie sa depunem la dosar anexa 23-24.Trebuie primaria de domiciliu a defunctului să o emită? MULȚUMESC
Bună.seara Tatăl meu a deschis acțiune ptr. stabilirea masei succesorale și nu putem obține anexa 23 și 24..Defunctul este din Dobrotesti Dolj. Cine eliberează aceasta anexă ptr.că primaria Dobrotesti Dolj refuză. ?????
Am un frate alcoolic și violent. pus sa vândă tot.Pot părinții mei sa facă act de vanzare la un străin, nici mie și nici alcoolismului ca să salvăm bunurile.Ce act pot face părinții mei ca alcoolicilor sa nu aibă nici un drept.E violent și fura din gospodărie. E vorba de o casă la țară Mulțumesc